27 / 04 / 2024

Nevita

Nevita

Fuzul Grup bünyesinde faaliyet gösteren Nevita, Orta Doğu ve Körfez ülkesi yatırımcılarını Türkiye’ye çekiyor. Bugüne kadar 90 milyon TL değerinde yatırımı Türkiye’ye getiren Nevita, gözünü K. Irak’a çevirdi.

Fuzul Grup Ortadoğu'daki şirketlerle yatırım yolunda!

Fuzul Grup’un markası olan Nevita, Ortadoğu’nun önde gelen yatırım şirketlerini İstanbul’daki büyük projelerle buluşturmaya başladı.

Nevita, Körfez yatırımcısını İstanbul'a getiriyor!

Fuzul Grup’un markası Nevita, Orta Doğu’nun önemli yatırım şirketlerini İstanbul’daki büyük projelerle buluşturuyor. Nevita, özellikle Bahreyn ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden büyük yatırımcı gruplarını Türkiye’ye çekiyor.

Fuzul, Nevita markası ile Körfez'e açıldı!

Fuzul Grup, gayrimenkul sektörüne daha fazla yabancı yatırımcı çekebilmek amacıyla 'Nevita' markasıyla Körfez ülkelerindeki ilk ofisini açtı. Şirket yılsonunda 30 milyon dolar satışa ulaşmayı hedefliyor.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Döviz kurlarındaki köpüğün adresi lüks konut olacak!

Dövizdeki hareketliliğin sektöre nasıl yansıyacağı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, “Dövizdeki manipülatif hareket sebebiyle kurlarda oluşan köpük, gayrimenkul sektöründe yerli – yabancı yeni bir alım iştahı doğuruyor.” dedi.

Nevita 10 dilde çalışanla lüks yatırımcı avına çıktı!

Yabancı yatırımcıya gayrimenkul satışıyla, son 7 senede ülkemize 10 milyar lira karşılığı döviz kazandıran Nevita, yeni yapılanması olan Nevita Luxe ile ülkemizde 1 milyon dolar ve üzerindeki değerde gayrimenkul satın alacak yabancı yatırımcı avına çıktı. 

Konut alan yabancılar eşya için 4,3 milyar lira harcadı!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada Türkiye'den konut alan yabancıların iç dizayn, mobilya ve beyaz eşya gibi ev eşyasına 150 bin lira harcadığını söyledi.

İstanbul, konutta Avrupa metropollerine göre en cazip şehir!

Nevita tarafından yapılan araştırmaya göre, İstanbul, konutta henüz istenilen değere ulaşılmamış olması sebebiyle yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor

Türkiye'de yerleşik her 2 yabancıdan biri kendi evinde oturuyor!

Yabancıya gayrimenkul satış şirketi Nevita tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye'den ikamet alan 1,5 milyonu aşkın yabancının yarıya yakını kendi evinde oturuyor.

Pandemide yabancıya konut satışında Türkiye ön plana çıktı!

Yabancıya gayrimenkul satış şirketi Nevita tarafından hazırlanan rapora göre, Türkiye, koronavirüs döneminde yabancı konut satışında Avrupa ülkelerine göre en az kayıp yaşayan ülkelerin başında geldi.

Pandemi döneminde konut en fazla Türkiye’de değerlendi!

Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada "Yılın ikinci çeyreğinde gayrimenkulün geçen yılın aynı dönemine göre en fazla değerlendiği ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

Nevita'dan yabancıya 15 milyon TL'lik online konut satışı!

Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, Mart ayında salgın sebebiyle Türkiye'ye seyahat edemeyen yabancılara internet üzerinden 15 milyon liralık satış ve satış rezervasyonu yaptıklarını açıkladı.

Faizsiz ve peşinatsız ev alma sistemine ilgi artıyor!

2014’te Nevita ile aynı zamanlarda kurulan FuzulEv, aslında FuzulOto sisteminin gayrimenkul sektörüne uyarlanması. FuzulEv'le, faizsiz ve peşinatsız ev alma sistemine ilgi artıyor...

Nevita Türkiye’ye 6 yılda 1,9 milyar lira getirdi!

Fuzul Şirketler Grubu tarafından yabancıya gayrimenkul satılması amacıyla kurulan Nevita, son 6 yılda Türkiye’ye 1,9 milyar liranın üzerinde doğrudan yatırım getirdi.

Çinliler 95 milyon liralık ev aldı!

Çinli gayrimenkul yatırımları rotalarını Türkiye'ye çevirdi. Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, Çinli vatandaşlık şirketlerinin Portekiz ve Yunanistan'dan sonra rotayı Türkiye'ye çevirdiklerini söyledi...

Yabancı, Türkiye'de konuta 135 bin dolar ödüyor!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "Yılın ilk çeyreğinde 9 bin 618 yabancı Türkiye'den konut alırken, ev başına ortalama 135 bin dolar ödeme yaptı. İlk çeyrekte yabancıya konut satışından elde edilen gelir 1,3 milyar dolar oldu" dedi...

Nevita Haberi

Nevita

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Fuzul Grup bünyesinde faaliyet gösteren Nevita, Orta Doğu ve Körfez ülkesi yatırımcılarını Türkiye’ye çekiyor. Bugüne kadar 90 milyon TL değerinde yatırımı Türkiye’ye getiren Nevita, gözünü K. Irak’a çevirdi. Erbil’de bölgenin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya gelen Nevita’nin hedefi bu bölgeden 24 milyon TL yatırımı ülkeye getirmek...


Bölgesel savaş koşulları içerisinde Orta Doğulu yatırımcılar; yeni iş fırsatları, yatırımlar için Türkiye’yi çekim merkezi olarak görmeye devam ediyorlar. Fuzul Grup’un yurt dışı yatırımlarını yöneten markası Nevita, Erbil’de 19 Aralık’ta Iraklı yatırım gruplarını bir araya getirerek yüksek yatırım potansiyelini Türkiye’ye kanalize etme konusunda etkili bir rol oynadı. 


Türkiye’deki markalı projelerin yatırımcılara tanıtıldığı toplantıda, İstanbul’un gelişen bölgelerindeki yeni yatırımlar üzerine de konuşuldu. Nevita’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Fuzul Grup Yönetim...