16 / 05 / 2024

N’evo Studios ankara

N’evo Studios ankara

Alışılageldik otel anlayışına farklı bakış getiren N’evo Studios, 1+0, 1+1, teras odalar ve double suit seçenekleri yanında kral dairesi ile de krallara layık konaklama hizmeti sunuyor...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

TOKİ'den Ankara'ya 1.012 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesinin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak. Söz konusu projede 1.012 konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu! 212 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu... 212 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara 2023 projesi detayları...

TOKİ Ankara projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 360 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başkent Ankara projesi için tarih belli oldu. Tam 360 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Ankara Çubuk projesinde son dakika! Başkente 503 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çubuk projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Ankara’da koronavirüs salgını sebebiyle gayrimenkul satışları yüzde 40 düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başkent Ankara’daki gayrimenkul sektörünü de olumsuz etkilediği, başkentte gayrimenkul satışların yüzde 40 oranında düştüğü, fakat konut fiyatlarının ucuzlamadığı belirtildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

N’evo Studios ankara Haberi

N’evo Studios ankara

Alışılageldik otel anlayışına farklı bakış getiren N’evo Studios, 1+0, 1+1, teras odalar ve double suit seçenekleri yanında kral dairesi ile de krallara layık konaklama hizmeti sunuyor.


 “Ev sıcaklığını otel konforu ile buluşturma” düşüncesiyle N’evo Studios’u inşa ettiklerini ifade eden NFN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk, Ankara’da ilk kez uygulanan bu konsept içerisinde birçok alternatifi birarada sunduklarını, bunlar içerisinde kral dairesinin de kısa sürede büyük ilgi gördüğünü belirtti.


Diğer odaların gecelik konaklama ücreti 150 lira civarında iken, 130 metrekare toplam oturma alanı, 100 metrekarelik teras, oturma grubu, 4 kişilik yemek masası, yatak ve yemek odalarında LCD televizyonlar ve çok özel dizayn edilmiş camlı banyo bulunan kral dairesinde gecelik konaklama ücretini 700 lira olarak ilan ettiklerini ifade eden Öztürk, şunları söyledi:


“Her odası...