07 / 05 / 2024

nevruz kutlamaları

nevruz kutlamaları

Türk Cumhuriyetleri ve İran'dan 325 bin kişi nevruzu Türkiye'de kutlamak için yollara düştü. Bayramın turizme 200 milyon $'lık katkı sağlaması bekleniyor.

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 milyon yeni konut müjdesi!

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 milyon yeni konutun müjdesini verdi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

Bugün Babalar Günü mü? Babalar Günü'ne özel en anlamlı mesaj örnekleri neler? 

Haziran ayının en anlamlı günleri arasında yer alan Babalar Günü kutlamaları başladı. Bu anlamlı günü bir mesajla kutlamak isteyenler özel mesaj arayışına başladı. İşte Babalar Günü'nde atılacak en anlamlı mesajlar...

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Irmax İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmax İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÇEkmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevruz Uras tarafından kuruldu.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli Muammer Nevruz Erzen ve Fırat Erzen tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un Fethi'nin 568’nci yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul'la ilişkin konuştu.

AKUT'un gündemi büyük Marmara depremi!

25. Yıl Kutlamaları adı altında basın toplantısı gerçekleştiren AKUT, beklenen “Büyük Marmara Depremi”ni gündeme taşıdı. 

Son dakika haberi! Yılbaşında 4 günlük yasak mı geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı misafirlik, mevlit, cenaze ve yılbaşı kutlamaları gibi yeni tedbirlerle ilgili Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, virüsün yayılmasını engellemek amacıyla yılbaşında sokağa çıkma yasağı kısıtlamalarının gündemde olduğunu söyledi.

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Almuso tarafından kuruldu.

Birevim, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğuna sponsor oldu!

Geliştirdiği Birlikte Tasarruf Finansı modeli ile binlerce kişiyi konut sahibi yapan Birevim, İstanbul Medipol Başakşehir futbol kulübünün şampiyonluk kutlamalarının sponsoru oldu.

nevruz kutlamaları Haberi

nevruz kutlamaları

Turizm sektörü nevruz coşkusunu yaşıyor. Azerbaycan, Kazakistan Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan ve İran'dan toplam 325 bin kişi nevruzu Türkiye'de kutlamak için yollara düştü. Turizme 200 milyon dolarlık katkı sağlaması beklenen kutlamalar, mart ayını nispeten durgun geçiren sektör oyuncularını heyecanlandırdı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Nevruz döneminin resmi tatil ilan edilmesi İran ve Türk Cumhuriyetleri'ndeki turizm hareketlerini olumlu yönde etkiliyor. Özellikle nevruz tatilini uzun tutan İran'dan ilgi büyük" dedi. İranlı turist sayısının 2010'dan bu yana arttığını söyleyen Ulusoy, "Mart 2014'te 230 binin üzerinde İranlı ağırladık. Bu yıl da 235 binden fazla bekliyoruz" diye konuştu. Nevruz kutlamaları kapsamında 50 bini Azerbaycan, 50 bini de Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Kazakistan'dan olmak üzere 100 bin kişi beklediklerini söyleyen Ulusoy, sektör olarak hazırlık yaptıklarını ifade etti. 


ERZURUM...