14 / 05 / 2024

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Nevşehir Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi’nde yeni çevre yol genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Yeni çevre yol genişletme çalışması ile Devlet Hastanesi'nin fiziki alt yapı ağının oldukça rahatlatılmış olacağı belirtiliyor...

Nevşehir'de tam engelsiz sağlık tesisleri hizmete girdi!

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı tesislerde engelli hastalara kolaylık sağlayacak bir çok yeni çalışma hizmete girdi. Görme engelliler için yapılan hissedilebilir kabartma yürüyüş parkuru yetkililer tarafından yerinde incelendi

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

TOKİ Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu proje yarın 15:30'da ihaleye çıkacak.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Nevşehir'deki 24 arsayı satışa sundu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Nevşehir Kozaklı'da yer alan 24 adet turizm tesis arsası satışa sunuldu.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor. 510 metrekare alanda inşa edilen binanın inşaatı hızlandı.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir'in 2 mahallesinde dönüşüm bekleniyor!

Nevşehir'in Karasoku ve ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bölgedeki binaların yıkılıp, yenisinin yapılması isteniyor. 

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Haberi

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi


Nevşehir Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi’nde yeni çevre yol genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.


Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi‘nde geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni çevre yol genişletme çalışması ile Devlet Hastanesinin fiziki alt yapı ağının da oldukça rahatlatılmış olacağını belirtti.


Çalışmalar ile Nevşehir Ağız ve Diş sağlığı Merkezi önündeki yüksek tepede yine aynı çalışma kapsamında yere sıfır olarak hafriyat yapılmasıyla da bu alanın yeşillendirilmesi ve park alanı olarak düzenlenmesinin de yapılacağını dile getiren Ünver, ayrıca bu çalışma ile de hastane bölgesindeki trafik atışının daha düzenli hale geleceğini ve otopark sorununun da çözüme kavuşturulmasının hedeflendiğini ifade etti


Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.



Maraş...