28 / 04 / 2024

Nevşehir Bekdik toki konutları son durum

Nevşehir Bekdik toki konutları son durum

Nevşehir belediyesinin öncülüğünde başlatılan konut atağı devam edecek. Hasan Ünver; "Bekdik mahallesinde 600 konutluk bir projeyi hayata geçireceğiz. Burada Üniversitemiz araştırma yaptı ve bu alanda konutlaşma yapılabileceği ortaya konuldu"

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Belediyesi 4 gayrimenkul satıyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Nevşehir Kozaklı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Nevşehir Avanos TOKİ'de yer teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta inşa edilecek 324 adet konut ve 5 dükkanın yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan firma ve TOKİ arasında imzalar atıldı.

TOKİ'den Nevşehir'e 378 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir'e 378 yeni konut inşa edilecek. TOKİ'nin 2017 yılında İç Anadolu Bölgesi'nde birçok yatırımı olacak.

TOKİ Nevşehir kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Nevşehir İl Merkezinde TOKİ ve Nevşehir Belediyesinin birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürecek.

Nevşehir Bekdik toki konutları son durum Haberi

Nevşehir Bekdik toki konutları son durum

Nevşehir belediyesinin öncülüğünde başlatılan konut atağı devam edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile beraber başlatılan konut atağının bundan sonraki bölümünde ilimizde konut ihtiyacı kalmayıncaya dek çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bekdik mahallesinde ise 600 konut inşa edileceğini belirtmişti. 


2004 yılında göreve geldikleri ilk günden itibaren yıllardır insanların başlarını sokabilecekleri bir yuva sahibi olmalarına büyük bir özen gösterdiklerini belirten Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver, dar gelirlinin de ev sahibi olabilmesi için bundan sonraki süreçte çalışmalarda bulunacaklarının altını çizdi. 


Başkan Ünver, "Belediye başkanı seçildiğim günden bu yana Nevşehir halkının kendi evinin sahibi olabilmesine büyük önem verdik. Şu ana kadar Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız ile yaptığımız projelerde gösterdi ki, İnsanımız başını sokabilecek bir ev sahibi olabilmek için tüm imkânlarını seferber ediyor....