05 / 05 / 2024

Nevşehir Belediyesi taşınmaz satışı

Nevşehir Belediyesi taşınmaz satışı

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa! 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 arsayı 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Nevşehir Belediyesi 4 gayrimenkul satıyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Silifke Belediyesi'nin taşınmaz satışı meclis gündeminde!

Silifke Belediyesi'nin yaptığı bir taşınmaz satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir Belediyesi taşınmaz satışı Haberi

Nevşehir Belediyesi taşınmaz satışı

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakması dikkatleri belediyenin mali tablolarına yoğunlaştırdı.

Sayıştay’ın 2019 yılı denetim raporunda, belediye meclis üyesinin şirketinden ‘usulsüzce’ doğrudan temin yoluyla alım yapıldığı belirlendi. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; 6 Mart 2019 – 13 Mayıs 2019 tarihleri arasında 141 bin 420 TL 5 kuruşluk alımın Belediye Kanunu’na aykırı olduğunutespit eden Sayıştay denetçileri, “Belirtilen mevzuat hükmünde belediye meclis üyelerin görevleri süresince ve görevlerinin sona ermesinden itibaren bir yıl süreyle belediye ve bağlı kuruluşlarına karşı doğrudan veya dolaylı olarak ticari ilişkiye giremeyeceği açık olarak hüküm altına alınmıştır” tespitini yaptı. 

KAMU İHALE KANUNU’NUN ÇEVRESİNDEN DOLAŞILDI

Belediye mal ve hizmet alımını bir firmaya ihale etmek için Kamu İhale Kanunu’ndaki sınırın çevresinden dolanarak, ihaleyi 3-4 aylık sürelerle yeniledi. Raporda, “Büyükşehir dışındaki...