02 / 05 / 2024

Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası ne zaman açılacak

Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası ne zaman açılacak

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada 350 gün sonra Allah izin verirse Nevşehir’e yeni belediye hizmet binamız hizmet vermeye başlayacak dedi.

Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası seneye tamamlanacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in yeni belediye hizmet binasına bir yıl içerisinde kavuşacağını söyledi. Ünver, ‘’Nevşehir’de Belediye hizmet binamızın eksiliği vardı. Bunu giderecek çok güzel bir proje yaptık." dedi.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa! 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 arsayı 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Nevşehir Belediyesi 4 gayrimenkul satıyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Nevşehir Belediyesi'nden esnafa kira ve nakit desteği!

Nevşehir'de tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle, belediyeye ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafın kira bedellerinin öteleneceği, kentteki kahvehane işletmecilerine de 500'er lira hibe desteği sağlanacağı açıklandı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 30 arsa!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, 11 mahalleside bulunan 30 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Eylül 2020 günü gerçekleşecek. 

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası ne zaman açılacak Haberi

Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası ne zaman açılacak

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada 350 gün sonra Allah izin verirse Nevşehir’e yeni belediye hizmet binamız hizmet vermeye başlayacak dedi. Ünver, ‘’Nevşehir’de Belediye hizmet binamızın eksiliği vardı. Bunu giderecek çok güzel bir proje yaptık. İçerisinde nikah salonları, toplantı salonları, meclis salonlarıyla, yine içerisinde çeşitli sosyal etkinliklerin yapılabileceği imkanlara sahip, parkıyla bahçesiyle hemşerilerimize topluca hizmet verebilecek çok güzel bir belediye binamızı Nevşehir’e kazandırmış olacağız. Biliyorsunuz Belediye binamızın yanında bulunan hizmet binasını, Turizm Müdürlüğü binasını yıktık karşılığı olarak vermiştik. Burasını da boşaltıp Turizm İl Müdürlüğü’ne vereceğiz. Eski binamızda Nevşehir’e başka bir amaçla hizmet etmeye devam edecek. Yeni hizmet binamız için 350 gün süre verdik. İhalesini yaptık. Öyle zannediyorum ki seneye bu zamanlar yeni binamıza taşınmış olacağız. Şehrimize hayırlı uğurlu...