05 / 05 / 2024

nevşehir Kadın Danışma Merkezi ne zaman açılacak

nevşehir Kadın Danışma Merkezi ne zaman açılacak

Avrupa Birliği Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından onaylanan “Kadın Danışma Merkezi ve Şiddet Veritabanı” isimli proje çerçevesinde oluşturulan Kadın Danışma Merkezi, Nevşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan alanda hayata geçirildi...

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl 140 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir 126 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

nevşehir Kadın Danışma Merkezi ne zaman açılacak Haberi

nevşehir Kadın Danışma Merkezi ne zaman açılacak


Avrupa Birliği Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından onaylanan “Kadın Danışma Merkezi ve Şiddet Veritabanı” isimli proje çerçevesinde oluşturulan Kadın Danışma Merkezi, Nevşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan alanda  hayata geçirildi. Merkezin açılışının,  21 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10.00’ da  düzenlenecek bir tören ile gerçekleştirileceği belirtildi.


Nevşehir Ekoloji ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneğinin başvuru sahipliğinde, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği’nin ortak olduğu proje, Avrupa Birliği Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından onaylandı.


Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi olarak hizmet verecek merkezde,  psikolog, avukat, sağlık personeli kadınlara ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak.. Merkeze başvuru yapacak kadınların çocukları için de, ayrıca merkezde bir de oyun parkı oluşturuldu.


Nevşehir Belediyesi Paşa Konağı Hizmet Binasının 2. katında kurulan “Kadın Danışma Merkezi”...