18 / 05 / 2024

nevşehir terminal kavşağında menfez çalışmaları

nevşehir terminal kavşağında menfez çalışmaları

Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’de 155 bin metrekarelik bir alanda yol düzenlemesi ile kilitli parke taşı döşenmesinin yapıldığı, 25 bin metrekarelik bir alanda da kilitli parke taşı onarımı yapıldığı bildirildi...

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Nevşehir Kalesi turizme açılıyor!

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ortaya çıkan tarihi yeraltı şehri turizme kazandırılıyor.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Nevşehir'de köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Aktepe köyünde, muhtarlığın gelir getirmesi için açtığı restoranda çalışan 2 işçinin alacakları için açtığı dava sonrasında köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı...

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Nevşehir'de Kasım ayında 236 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Kasım ayı Konut satış istatistiklerini yayınladı. Açıklanan verilere göre; Nevşehir'de Kasım ayında 236 konut satıldı.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Nevşehir'e 189 odalı otel geliyor!

Duygu Mühendislik, Nevşehir'de inşa edeceği projenin otel kısmında bulunacak 184 odaya 5 oda daha ilave ederek 189 odaya çıkarıyor..

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

nevşehir terminal kavşağında menfez çalışmaları Haberi

nevşehir terminal kavşağında menfez çalışmaları


Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’de 155 bin metrekarelik bir alanda yol düzenlemesi ile kilitli parke taşı döşenmesinin yapıldığı belirtildi.


Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’in çeşitli merkezlerinde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda imara açılan yeni alanların da yol düzenlemelerinin bulunduğu çeşitli merkezlerde yıl boyunca 155 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldı.


Doğal Gaz şebeke döşeme çalışmalarının yanı sıra MEDAŞ’ın sürdürdüğü çalışmalar nedeniyle bozulan kentin değişik mahallelerinde de toplam 25 bin metrekarelik bir alanda da kilitli parke taşı onarımı yapıldı.


Nevşehir’deki eğitim kurumlarının bahçe düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu çalışmalara ilave olarak Terminal Kavşağı’ndaki 160 metrelik menfez, Esentepe Mahallesi’nde 500 metrekarelik sosyal tesis ,Eski Galericiler Sitesi’nde 500 metreküplük su deposu...