03 / 05 / 2024

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kaymaklı Kasabasında yapımı devam eden "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Giriş Ünitesi" inşaatını inceledi.

Mehmet Ceylan kimdir?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan kimdir? Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ceylan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Ceylan..

Nevşehir’de yatırımlara 133 milyon TL harcanacak!

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ ın başkanlığında toplanan İl Koordinasyon Kurulu' na İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Yatırımcı Kurum ve Kuruluşlar' ın Bölge Müdürleri ile İl Müdürleri katıldı...

Mehmet Ceylan: Kapadokya daha temiz olacak!

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kapadokya bölgesinde yer alan vadilerin temizlenmesi için 17 Nisan'da kampanya başlatacaklarını belirterek, "Ayrıca bu temizlik konusunu her ay yaptırarak rutin haline getireceğiz" dedi.

60 tescilli tarihi konaktan 56’sı harabeye döndü!

Tavan işlemelerinden sütunlara kadar yağmalanan 60 tescilli tarihi konaktan 56’sı harabeye döndü... Geriye kalan 4 konak için kolları sıvayan Emniyet, konakların çevresine MOBESE kameraları yerleştirmeye hazırlanıyor

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

TOKİ Nevşehir Kalesi kura çekilişi yarın!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki TOKİ 4. Etap bölgesinde yapımı tamamlanan 754 konuttan 80 konut için kuraya katılmak için 918 vatandaş başvuruda bulundu. Kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Kentsel Dönüşüm Projesi 2018'de tamamlanacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 3 bin 773 modern konut ve diğer sosyal donatı alanlarıyla Mehmet Akif Ersoy mahallesi , gelişen ve büyüyen şehrin en gözde merkezi haline geldi..

TOKİ Nevşehir 4. Etap Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 4. etap olarak oluşturulan konutlar, düzenlenen kura çekimi ile hak sahiplerine dağıtıldı.

Nevşehir Yer altı Şehri Kentsel Tasarım'da son durum ne?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kaymaklı Kasabasında yapımı devam eden "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Giriş Ünitesi" inşaatını inceledi.

Nevşehir'in TOKİ bloklarına park alanı yapıldı!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir'de TOKİ alanına 3000 metrekarelik park!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir TOKİ Konutları'na yeni park!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Haberi

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,  Kaymaklı Kasabasında yapımı devam eden "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Giriş Ünitesi" inşaatını inceledi. 


Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Metin Alkaya Kaymaklı kasabasında çalışmaları devam eden Yer altı şehri çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halil Elma'dan bilgiler alan Vali Ceylan, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini söyledi. 


Kaymaklı Belediye Başkanı Halil Elma ise Vali Ceylan ve Alay Komutanı Alkaya'va ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 


Haber...