04 / 05 / 2024

Nevşehir yangın

Nevşehir yangın

Nevşehir'de müstakil bir evde yangın çıktı. Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde çıkan yangında ölen 2 çocuğun babalarının itfaiye eri olduğu ve evinde çıkan yangına kendisinin de müdahale ettiği ortaya çıktı...

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl 140 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir 126 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Derinkuyu 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede toplam 126 adet konut yer alıyor.

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Acıgöl projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Nevşehir yangın Haberi

Nevşehir yangın

Kozaklı Belediyesi İtfaiyesinde görevli Durak Sola, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sabah 08.30'da işe gittiğini ve başka bir itfaiye aracının kaybolan malzemesini aradıkları sırada mesai arkadaşlarının kendisine evinin yandığı haberini verdiklerini söyledi.


İtfaiye aracıyla evine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şok yaşadığını dile getiren Sola, "Kendi evimi söndürmeye geldim ancak ev çoktan yanmıştı. İki çocuğumu kurtaramadım. İkisinin de cenazelerini aldım. Olayın nasıl olduğunu tam bilmiyorum" diye konuştu.


Olayda ölen çocuklarının evin en köşesindeki odalarında bilgisayarda oyun oynadıklarını belirten Sola, "Hemen yanlarında bizim yatak odamız vardı. Yangın orada çıkmış. Evin çatısının da kara örtü (samanla karışık toprak) olması nedeniyle içten içe yanarak çocukları zehirlemiş. İki çocukta da hiç yanık yok. Dumandan zehirlenmişler. Eşim Yeliz ve 12 yaşındaki oğlum Oğuzhan annesiyle birlikte dış kapıya yakın...