17 / 05 / 2024

nevşehir yol düzenlemeleri

nevşehir yol düzenlemeleri

Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’de 155 bin metrekarelik bir alanda yol düzenlemesi ile kilitli parke taşı döşenmesinin yapıldığı, 25 bin metrekarelik bir alanda da kilitli parke taşı onarımı yapıldığı bildirildi...

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Nevşehir’deki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart’ta atılacak!

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'ne destek!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve kent meydanı projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan görüş aldı.

TOKİ'den Nevşehir'e 94 konut ve 3 dükkan!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Nevşehir Kalesi ve çevresine kentsel dönüşüm ödülü!

Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Nevşehir Belediyesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'İdealkent Projesi yarışmasında Düzenleme Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

nevşehir yol düzenlemeleri Haberi

nevşehir yol düzenlemeleri


Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’de 155 bin metrekarelik bir alanda yol düzenlemesi ile kilitli parke taşı döşenmesinin yapıldığı belirtildi.


Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’in çeşitli merkezlerinde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda imara açılan yeni alanların da yol düzenlemelerinin bulunduğu çeşitli merkezlerde yıl boyunca 155 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldı.


Doğal Gaz şebeke döşeme çalışmalarının yanı sıra MEDAŞ’ın sürdürdüğü çalışmalar nedeniyle bozulan kentin değişik mahallelerinde de toplam 25 bin metrekarelik bir alanda da kilitli parke taşı onarımı yapıldı.


Nevşehir’deki eğitim kurumlarının bahçe düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu çalışmalara ilave olarak Terminal Kavşağı’ndaki 160 metrelik menfez, Esentepe Mahallesi’nde 500 metrekarelik sosyal tesis ,Eski Galericiler Sitesi’nde 500 metreküplük su deposu...