03 / 05 / 2024

Nevzat Doğan müteahhitler

Nevzat Doğan müteahhitler

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Müteahhitler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyaretinden umutlu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinin yurt dışı müteahhitlik hizmetleri açısından önemine değindi.

İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin vefat etti!

1948 Vefa Lisesi ve 1954 İTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin hayatını kaybetti.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren Bingöl depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor" dedi.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu Attila Doğan vefat etti!

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İTÜ Yüksek Makina Mühendisi Attila Doğan vefat etti. Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası taziye ilanı yayınladı. 

Nevzat Doğan müteahhitler Haberi

Nevzat Doğan müteahhitler

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan işini zamanında ve titizlikle yapan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Nevzat Doğan’ın makamında yapılan buluşmada İzmit Belediyesi ile iş yapan Şenol Hafriyat’ın sahibi Şenol Yalvaç, Gersut İnşaat’ın sahibi Özkan Gül, Adar İnşaat’ın sahibi Sadin Adar, Semen Yapı’nın sahibi Murat İpek, Nursel Asfalt’ın sahipleri Remiz Güngör ile Veysel Özerdem de yer aldı.

Buluşmada firma sahiplerine özenli, titiz ve işlerini zamanında yaptıkları için teşekkürlerini sunan Başkan Doğan “görevde bulunduğumuz süre içerisinde müteahhitlerimizle pek bir araya gelemeyiz. Herkes gelir, işini yapar, parasını alır. Doğru olanın da bu olduğuna inanıyorum. Bu süre içerisinde her birinizin firmasıyla ilgili belediye olarak bir değerlendirme yaptık. Sizlerle ve çalışmalarınızla ilgili dönemin hassasiyeti nedeniyle fedakârlıklarınızdan bahsedilince biz...