01 / 07 / 2024

Nevzat Kara

Nevzat Kara

Öznevkar İnşaat Taahhüt Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Kara tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı yeniden durdu!

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar durdu. Aralık ayının 25'nde bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Kara Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kara tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak 'ta kuruldu.

Cem Kara Erguvankent inşaatını inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Cem Kara, daha sonra KİPTAŞ tarafından yapılan Erguvankent inşaatını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Isparta Kara Havacılık Okulu Aralık'ta tamamlanacak!

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı yanında yapımı 3.5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu bu yıl aralık ayında tamamlanıyor. Projenin 3 milyon metrekarelik alanda yapımı sürüyor.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

Kara Para Aşk dizisindeki yalı tadilata giriyor!

‘Kara Para Aşk’ dizisiyle Ortadoğu’da çok popüler oldukları için İstanbul’a gelen Arap turistler eve akın etmiş; evi, Feryal Gülman’dan ünlü olmuştu.

2003 yılında Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami yeniden inşa edilecekmiş!

1958 yılında Karaköy'de anacadde yapımı nedeniyle yıkılan, Osmanlı'nın ilk ve tek mescidi olan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden inşa edilecekmiş.

Nevzat Demir Tesisleri'ne yeni sosyal alan yapılacak!

İmza töreni öncesi Nevzat Demir Tesisleri’ni gezen Güneş, zemin dışında sosyal alanların da yenilenmesini istedi. Tecrübeli hoca, “Tesislerde gördüğüm en güzel yer basın odası” dedi.

Bornova Karaçam özel eğitim tesisi imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Karaçam Mahallesi'nde 23 bin 178 metrekare alanda Özel Eğitim Tesis Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekrem Nevzat Öztangut, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Ekrem Nevzat Öztangut..

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki saha yenileniyor!

Beşiktaş futbol takımının antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki sahanın yenileme çalışmasına başlandı. Saha zeminin, yapımı devam eden Vodafone Arena'nın zemini ile aynı özellikte olacağı kaydedildi.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si tamamlandı!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı. Okulda 58 bina, 2 eğitim uçağı pisti ile teknik uygulama ve bakım için 4 hangar bulunuyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si bitti!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı.

Nevzat Kara Haberi

Nevzat Kara

Öznevkar İnşaat Taahhüt Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Kara tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Öznevkar İnşaat Taahhüt Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Öznevkar İnşaat Taahhüt Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nisan Caddesi,...