12 / 05 / 2024

Nevzat Şahin kimdir

Nevzat Şahin kimdir

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin kimdir? Nevzat Şahin ne zamandan beri belediye başkanı olarak çalışıyor? Nevzat Şahin, iş hayatına ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nevzat Aydın kimdir?

Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın gayrimenkul sektörüne girdi. Aydın, Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye ise kurdu...

Nevzat Şahin kimdir Haberi

Nevzat Şahin kimdir

Nevzat Şahin kimdir?

Nevzat Şahin, biyografisini şu şekilde anlatıyor:

Yusuf ve Dursun ŞAHİN’ in tek çocuğu olarak Kasım 1956 da Kalecik’ te doğdum Babam Yusuf ŞAHİN (Sahcılar) Kalecik ve Keskin Adliyesinde Mübaşir olarak görev yaptı Annem Dursun ŞAHİN (Martlılar)ev kadınıydı. Babamı 1959 yılında, annemi 1985 yılında kaybettim.

Babam öldükten sonra dayım Mehmet MARTLI’ nın yanında büyüdüm. İlkokul, Ortaokul ve liseyi Kalecikte okudum.1973 yılında Liseyi bitirdikten sonra sebze ve pancar ziraatıyla uğraştım. Çiftçilik yaptım. 1976 yılında Ankara Belediyesinin açmış olduğu memuriyet sınavını 100 üzerinden 95 puanla kazanarak Ekim 1976,da Ankara Belediyesi Toptancı Hal Şube Müdürlüğünde göreve başladım. 1977 Yılında Üniversite sınavlarını kazanarak Gazi Eğitim Enstitüsü Matematik bölümünde eğitime başladım. 


1980 yılında mezun oldum. Devlet Memuru olduğum için Öğretmenliğe başlamadım. 1982 yılında askerliğimi kısa dönem...