08 / 05 / 2024

Nevzat Sayın nereli

Nevzat Sayın nereli

Mimar Nevzat Sayın kimdir? 1985'ten beri kendi mimarlık atölyesinde çalışmalarını sürdüren Nevzat Sayın, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Nevzat Sayın' ın biyografisi...

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Nevzat Sayın ile 'Mimaride Anlam Üretmek' söyleşisi 19 Mayıs'ta!

Yıldız Entegre tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen “Mimaride Anlam Üretmek” temalı söyleşi, 19 Mayıs Salı günü saat 17:00’de Yıldız Entegre’nin Instagram sayfası üzerinde canlı olarak yayınlanacak. 

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Nevzat Aydın 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor Nevzat Aydın, bugün Şişli'de toplam 60 milyon TL sermaye bedeli ile 3 yeni şirket kurdu.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Sayın AŞ, prefabrik konuttan hazır beton üretimine, yap sat projelerden çeşitli taahhüt işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Nevzat Aydın kimdir?

Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın gayrimenkul sektörüne girdi. Aydın, Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye ise kurdu...

Nevzat Sayın nereli Haberi

Nevzat Sayın nereli

Nevzat Sayın kimdir?

Nevzat Sayın, 1954 yılında Hatay Dörtyol'da doğdu. Mimarlık eğitimini 1974-1978 yılları arasında E.ü.G.S.F. Mimarlık Bölümü'nde yaptı. 1978-1980 yılları arasında aynı okulda yüksek lisans çalışması yaptı, bitirmedi. 1980-1984 yılları arasında okul sonrası mimarlık eğitimi için Cengiz Bektaş ile çalıştı. 1985'ten beri kendi mimarlık atölyesinde çalışmalarını sürdürüyor.


1999'da Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde konuk öğretim görevlisi olarak 7. Sömestr Proje Grubu yönetti. 1999'da Bilgi üniversitesi'nin yaz okulu kapsamında İhsan Bilgin ve Han Tümertekin ile mimarlık çalışması yürüttü. Mimarlık yazıları ve mimarlarla röportajları yayınlandı.


Nevzat Sayın özgeçmiş..

1978 yılında Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümünü bitirdi.

1980 - 1984 yılları arasında okul sonrası eğitim için Cengiz Bektaş ile çalıştı.

1985'ten beri kendi mimarlık atölyesinde, Nevzat Sayın Mimarlık Hizmetleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Bilgi Üniversitesi mimarlık yüksek lisans...