11 / 05 / 2024

Nevzat Tüfekçi

Nevzat Tüfekçi

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Yeşil, Sayın Celbeker, Cengiz Coşğun, Nevzat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Sultanahmet'te kuruldu.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası restore edildi!

II. Abdülhamid’in inşa ettirdiği tıp okulu Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası bir asırdan sonra asıl hizmet amacına dönüştü. Binada kurulan Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde dünyaya örnek uygulamalar gerçekleştirilecek

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binası restore edilecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında, Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binasının bakımı, onarımı, restorasyonu ve hizmete alınmasına ilişkin protokol imzalandı.

Mükemmel Sarımsakçı, Türkler için Dallas’ta yeni proje yapacak!

Mükemmel Sarımsakçı, Amerika’da yenilediği ve satın aldığı binalarla adını ‘Türk Trump’ olarak duyurdu. Türk işadamı eylül ayında ABD’de ev sahibi olmak isteyen Türkler için Dallas’ta yeni projesini hayata geçirecek.

Nevzat Tüfekçi Haberi

Nevzat Tüfekçi

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Yeşil, Sayın Celbeker, Cengiz Coşğun, Nevzat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-    Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,lokanta,bar,gazino işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak kiralamak ve kiraya vermek. B-    Yut içinde ve Yurt dışında turistlik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat,taşıma ve rehberlik hizmetlerini yapmak C-    Her nevi turistik makine ve el dokuması halı,kilim,seccade,deri mamulü , hediyelik eşyanın ve her türlü tekstil ürününün alımı,satımı,ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapmak.   D-   Şirket amaç ve konusu ile ilgili hediyelik eşya mücevherat kuyumculuk,gümüş eşya hediyelik mermer eşya,hediyelik bakır eşya,imalatı,alımı,satımı...