28 / 04 / 2024

new bahçeşehir kampanya

new bahçeşehir kampanya

Bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, sezona hızlı başladı. Şirket, Esenyurt’ta yer alan Nlogo İstanbul’un ikinci etabını ve 98 daireli New Bahçeşehir’i lansman indirimiyle satışa çıkardı.

Strada Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

Satış sürecinin devam ettiği  Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...

Bahçeşehir Strada'da yüzde 25 indirim!

Akzirve Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de yükselen Strada projesinde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 faiz oranlı kampanya düzenlendi. 

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Strada Bahçeşehir Akzirve kampanya fiyat 2017!

2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari birime yer veriliyor. Strada Bahçeşehir Akzirve kampanya fiyat 2017...

Referans Bahçeşehir kampanya fiyatları 2017!

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Bahçeşehir projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlıyor. Referans Bahçeşehir kampanya fiyatları 2017...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir kampanya!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir kampanya kapsamında, yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor.

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia'da kampanya!

Soyak Yapı'nın yeni projesi Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia'dan ev sahibi olmak isyenler için kampanya düzenlendi. İşte, Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia'da kampanya detayları...

Sky Bahçeşehir'de bayrama özel kampanya!

Sinan Gayrimenkulün Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Kurban Bayramı Kampanyası'nda, yalnızca yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.

Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla!

Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir Projesi için Kurban Bayramı'na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Sky Bahçeşehir Projesi için Kurban Bayramı’na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ve ufak ufak taksitlerle teslime kadar sadece 49 bin lira ödeyerek 2+1 120 metrekare, 380 bin liralık eve sahip olmak mümkün .

Sky Bahçeşehir'de ev alırken banka kredisi taksitlerinizi düşürebilirsiniz!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede yaza özel kampanya bulunuyor. Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 120 metrekarelik 2+1 daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.

Sky Bahçeşehir'de düşük taksitli ödemelerle!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede yaza özel kampanya bulunuyor. Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 120 metrekarelik 2+1 daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 49 bin TL ödüyor.

new bahçeşehir kampanya Haberi

new bahçeşehir kampanya

Özyurtlar İnşaat, iki yeni projesini satışa çıkardı. Şirket, ilk etabı geçen yıl Mayıs ayında satışa çıkan Nlogo İstanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projelerini tanıttı. Bunlardan Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul, 7 blokta 2 bin 550 daireden oluşuyor. İlk etabının yüzde 80'i 35 günde satılan Nlogo İstanbul'un satışa açılan ikinci etabında 850 daire bulunuyor.


Nlogo İstanbul ikinci etapta 1+1 daire fiyatlarının 199 bin liradan başladığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Tamer Özyurt, "Birinci etap mayıs ayında satışa çıktığında 1+1 dairelerin fiyatı 119 bin liraydı. Dolayısıyla 10 ayda yüzde 60 prim yaptı. Böyle bir kazanç hiç bir yatırım enstrümanında yok. Aynı prim garantisini burada da veriyoruz" diye konuştu. İkinci etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerini bulmak mümkün.


Ailelere özel: New Bahçeşehir

Özyurtlar İnşaat'ın satışa...