05 / 05 / 2024

new drita satış ofisi

new drita satış ofisi

Mimaroba New Drita adres bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. ND Holding tarafından hayata geçirilen proje 8 blok olarak yükseliyor ve projede 2+1 ile 3+1 daire tipleri bulunuyor...

New Drita fiyat listesi!

New Drita fiyat listesi kapsamında yer alan konutlardan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 230 bin lira ile 240 bin lira arasında değişiklik gösteriyor

ND Holding New Drita satış ofisi!

ND Holding New Drita satış ofisi İstanbul Büyükçekmece'de Mimar Sinan Merkez Mah.Hürriyet Cad. No: 37 Büyükçekmece - İstanbul adresinde yer alıyor. Mimaroba New Drita satılık daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor...

ŞOK Market'te New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor! ŞOK online aktüel kataloğu

ŞOK Market 2 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime girerken New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkacak.

Euro üzerinden satışa çıktı! New Holland TC Serisi Biçerdöverler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de hareketli döviz kuru nedeniyle fiyatlar her geçen gün değişirken New Holland TC Serisi Biçerdöverler euro üzerinden satışa sunuluyor. Farklı tabla seçenekleriyle üreticinin vazgeçilmezi olan TC Serisi fiyatlarını sizler için derledik.

Irina Shayk New York'taki dairesini satıyor!

Ünlü model Irina Shayk, 2016 yılında 6 milyon dolar bedelle satın aldığı New York’taki lüks apartman dairesini 8,2 milyon dolara satışa sundu.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Joan Rivers’ın New York'taki dairesi 38 milyon dolara yeniden satışta!

2014 yılında hayatını kaybeden oyuncu Joan Rivers'in New York'taki penhouse şeklindeki dairesi yeniden satışa çıkarıldı. Daire için 38 milyon dolar isteniyor. 

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Sophie Turner ve Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satıyor!

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karekteriyle bilinen Sophie Turner ve eşi Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satışa çıkardı.

New York'ta konut satışları Nisan'da yüzde 17,8 azaldı!

New York'ta ikinci el konut satışları da koronavirüs salgınının ekonomik etkisiyle nisanda aylık yüzde 17,8 azalışla 4,33 milyona geriledi

Coca Cola New York'taki 18 katlı binasını satıyor!

ABD'li içecek devi Coca Cola, New York'taki ünlü 5. Cadde'deki 18 katlı binasını 900 milyon dolara satıyor.

New York'un en ünlü gökdelenlerinden Chrysler binası satılıyor!

ABD'nin New York kentinde, şehrin en ünlü gökdelenlerinden biri olan Manhattan Adası'nın doğu kısmında bulunan tarihi Chrysler binası satışa çıkarıldı. 

Orlando Bloom, New York’taki evini satıyor!

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satışa çıkardı. Bloom, evi Haziran 2014’te 4,75 milyon dolara almıştı.

TMV, New York Tirana Üniversitesi'ni satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV), Arnavutluk’taki eğitim kurumlarını satın aldı. 2002 yılında faaliyete başlayan New York Tirana Üniversitesi, Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alındı.

Hailey Baldwin'in New York'taki evi icradan satılıyor!

Amerikalı yıldız Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satılacak. 365 metrekare büyüklüğündeki ev banka tarafından haciz konulup satışa çıkarıldı.

new drita satış ofisi Haberi

new drita satış ofisi

Mimaroba New Drita adres bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Anahtar teslimleri hemen yapılan New Drita, Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da konumlandırılıyor. Proje ND Holding imzası taşıyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunan New Drita Evleri için banka kredisi kullanılabiliyor. projenin arsa alanı 8 bin 300 metrekare olarak belirlendi.


Yüzde 70'lik bölümü yeşil alanlardan oluşan New Drita Evleri toplam 128 adet konuttan oluşuyor. Projede, sauna, yüzme havuzu, çocuk parkı, fitness salonu, kapalı otopark gibi alanlar bulunuyor.


New Drita adres bilgileri ile ilgili ayrıntılı bilgiler için 444 63 93 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projedeki dairelerin alanları 113 metrekare ile 126 metrekare arasında değişiyor.


Mimaroba New Drita adres