01 / 05 / 2024

New Residence konut projeleri

New Residence konut projeleri

Mintek Yapı'nın Beylikdüzü'nd konumlandırdığı projesi olan New Residence projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

New York'ta konut satışları Nisan'da yüzde 17,8 azaldı!

New York'ta ikinci el konut satışları da koronavirüs salgınının ekonomik etkisiyle nisanda aylık yüzde 17,8 azalışla 4,33 milyona geriledi

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

İmperium No1 Residence 2021'de tamamlanacak!

İmperium Gayrimenkul İnşaatın, yapımına devam ettiği, İmperium No1 Residence Konut Projesi 2021 yılında tamamlanacak...

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Roya Nova Residence'ta konut sayısı değişti!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Residence'ta konut sayısı 251 oldu. Projede 4 ticari birime yer verilecek..

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

Wen Levent Residence konut fiyatları!

Wen Levent Residence projesi 14 katlı tek blok olarak yükseliyor. Levent Sanayi bölgesinde hayata geçirilen Wen Levent Residence'ta fiyatlar 383 bin TL'den başlıyor...

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

New York borsası konut satışlarının gerilemesiyle düştü!

ABD'de ikinci el konut satışları temmuzda yüzde 1.3 artış beklentisine karşın yüzde 3.2 geriledi. New York borsası ABD'de ikinci el konut satışlarının gerilemesiyle günü düşüşle tamamladı.

New Residence konut projeleri Haberi

New Residence konut projeleri



New Residence projesinin havadan görüntüleri için...