27 / 04 / 2024

New Torkta inşaat vinci devrildi mi

New Torkta inşaat vinci devrildi mi

Manhattan'ın aşağı kısmında, finans şirketlerinin binalarının bulunduğu bölgede inşaat vinci, Worth Sokağı ile West Broodway Caddesi'nin kesiştiği bölgeye büyük bir gürültüyle devrildi.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

New York'taki Türkevi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışı için gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, New York'taki Türkevi'nin inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

New York'ta inşaat halindeki bina çöktü!

ABD'nin New York şehrinin Manhattan bölgesinde inşaat halindeki bir bina çöktü.

New York'ta inşaat sektörü faaliyete geçiyor!

New York'ta normalleşme adımları kapsamında birinci faz gerçekleştirilecek. Birinci fazda inşaat sektörü faaliyete geçecek...

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada eyalette vaka sayıları azalan ve açılma kriterlerini karşılayan beş bölgede inşaat, üretim gibi sektörlere onay verildiğini söyledi.

New York'ta inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

New York Valisi Andrew Cuomo, eyaletin 4 aşamada normale döneceğine dikkat çekti. Cuomo, ilk olarak inşaat sektörünün, ikinci aşamada profesyonel hizmetler ve emlak sektörünün faaliyetlerine başlayacağını belirtti...

New York'ta inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamalar 15 Mayıs'tan itibaren kaldırılabilir!

New York Valisi Andrew Cuomo gerçekleştirdiği basın toplantısında, New York kenti dışındaki imalat ve inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamaların 15 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kaldırılabileceğini ifade etti. 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile R. Hussein Ridha tarafından kuruldu.

ABD'de otel inşaatı aniden çöktü: 2 ölü, 20 yaralı!

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

New York'taki Türk Evi'nin kaba inşaatı tamam!

2021 yılında bitecek olan 35 katlı bina lale şeklinde tasarlanan New York’taki Türk Evi'ni 35 katın kaba inşaatı bitti...

New York Türkevi binası inşaatı devam ediyor!

New York ziyareti sırasında inşaatı devam eden yeni Türkevi binasını da gezdiğini ve inceleme fırsatı bulduklarını aktaran Çavuşoğlu, ''İnşaat olağan hızıyla devam ediyor ve mayıs ayında kaba inşaat bitmiş olacak'' dedi. 

New Torkta inşaat vinci devrildi mi Haberi

New Torkta inşaat vinci devrildi mi

ABD'nin New York kentinde inşaat vincinin caddeye devrilmesi sonucu bir kişi öldü, iki kişi ağır yaralandı. New York İtfaiyesinden yapılan açıklamaya göre, aracının içinde bulunan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. İki kişinin de ağır yaralandığı belirtildi.



AA


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


New York’ta 200 metreye yakın yüksekliğe sahip dev bir vinç binaların üzerine çöktü. Tribeca mahallesinde trafiğin yoğun olduğu bir saatte yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.


Hayatını kaybeden kişi vincin çöktüğü caddede arabasıyla seyir halindeydi. Vincin çarpması sonucu 4 binada hasar meydana geldi.

Vincin güçlü rüzgar sebebiyle çöktüğü açıklandı. Olay sonrasında belediye şehirde kurulu tüm vinçlerin indirilerek yeniden denetlenmesi kararı aldı. Kararı New York Belediye Başkanı Bill de Blasio duyurdu:

“ Halen rüzgar şehirdeki tüm...