05 / 05 / 2024

new york dükkan kiraları

new york dükkan kiraları

Koronavirüs salgınının merkezi durumundaki New York'taki Türk restoranlar, kiralarda düzenleme talep ediyor. Dükkan sahipleri kiralarını ödeyemediklerini belirtiyor...

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

New York Borsası bugünü düşüşle kapattı!

New York borsası, yükselen faiz oranlarının yüksek enflasyon ortamında ekonomiyi resesyona sürükleyebileceği endişeleriyle düşüşle kapandı.

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

New York borsası haftanın son gününü sert bir düşüşle tamamladı!

New York borsası, enflasyon ve büyüme odaklı telaşlar nedeni ile haftanın son işlem gününü dev bir düşüşle sonlandırdı.

New York borsası bugünü de düşüşle kapattı!

New York borsası, hâlâ süren resesyon telaşı yüzünden bugünü de sert bir düşüşle sonlandırdı.

New York borsası düşüşle kapandı!

New York borsası, yüksek enflasyon ortamında artan faiz oranlarının ekonomiyi resesyona sürükleyeceği endişeleriyle haftanın ilk işlem gününü düşüşle kapattı.

Dünyayı küçültecek uçak! İstanbul-New York 5 saat

Hala 10 saatten fazla bir uçuşla İstanbul'dan New York'a gidiliyor. ‘Overture’ uçağı dünyadaki bu uzun uçuşlara son verecek gibi görünüyor. Artık İstanbul-New York arası yarıya indi.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

new york dükkan kiraları Haberi

new york dükkan kiraları

Koronavirüs salgınının merkezi haline gelen New York'ta bulunan Türk restoranlar, koronavirüs önlemleri çerçevesinde uzun süredir sadece kapıda servis ve evlere servis hizmeti sağlıyor. Kapasitelerinin çok altında çalışan işletmelerin iki aydır zararları büyüyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; New York'un Manhattan, Brooklyn ve Queens gibi yoğun bölgelerinde restoran işleten Türk girişimciler, bir an evvel normalleşme sürecine geçilmesini istediklerini belirtti. 

Manhattan’da Lokal Mediterranean adlı Türk restoranını işleten Murat Aktaş, birçok Türk işletmecinin kirasını ödeyemediğini dile getirdi.

Bir an önce tam kapasite çalışmaya geçilmemesi halinde birçok restoranın kapanacağına dikkat çeken Aktaş, "Bazı yer sahipleri kiraların geç ödenmesinde anlayış gösterebiliyorlar. Öte yandan zam yapanlar da var. Kira ücretlerine yeni bir düzenleme getirilmezse birçok işletme gibi Manhattan’da Türk restoranlarının yarısından fazlası kapanır" şeklinde konuştu.

Seven Hill isimli...