06 / 05 / 2024

new york otel yatırımları

new york otel yatırımları

Habertürk Gazetesi yazarı olan Esen Evran bugünkü yazısında The Marmara Grubu'nun otel yatırımlarını anlattı. İşte The Marmara Collection CEO’su Hüseyin Öztürk'le bir araya gelen Evran'ın yazısı...

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.

Nef İnşaat New York projesi!

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen Nef İnşaat New York projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.

Manhattan Nef New York Konutları!

Yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Manhattan Nef New York Konutları'nın inşaatına 2015 yılı sonunda başlanması planlanıyor. 60 kattan olucak proje otel ve ofislerden meydana gelecek.

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

Türkiye, New York Times Turizm Fuarı'nda stant açtı!

Güney Afrika'nın "altın sponsorluğu'yla birlikte, Türkiye'nin ve ABD'nin Florida eyaletinin "gümüş sponsorluğunda gerçekleştirilen New York Times Turizm Fuarı, ilk gününde, dünyanın değişik bölgelerinden sektör temsilcilerini ağırladı.

Çanakkale, New York Travel Times Show'da tanıtıldı!

Çanakkale ABD'de düzenlenen ' New York Travel Times Show ' Fuarı 'nda temsil edildi. Troia 'nın Arka Bahçesinde Kuş Gözlemciliği projesi kapsamında turizm türleri tanıtıldı.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

new york otel yatırımları Haberi

new york otel yatırımları

The Marmara Grubu ABD’de ikinci bir otel yatırımı kararı aldığında İstanbul’da da peş peşe yeni otel inşaatlarına başlanıyordu. “Biz de yapalım mı?” diye pek çok araştırma yapıldı, birçok proje ile masaya oturuldu. Hatta bu projelerden birinin yatırım tutarıyla New York Park Avenue’de açılan otelin tutarı aynıydı. Ancak ABD büyük bir finans krizi yaşıyordu ve kriz aslında yatırımcılar için her zaman fırsattı. Ve New York’ta karar kılındı, 110 milyon dolarlık yatırımla otel tamamlandı. Otelin açılışının üzerinden henüz 3 ay geçmişken, The Marmara Collection CEO’su Hüseyin Öztürk ile bir araya geldik. Yatırım bankacılığı kökenli Öztürk, o gün verdikleri karardan nasıl memnun olduklarını anlatırken sohbete “Alırken kazanılır” diye başladı ve şöyle devam etti:


“2010 yılında İstanbul’da 4 ve 5 yıldızlı yatak sayısı 30...