27 / 04 / 2024

new york un en pahalı evi

new york un en pahalı evi

Hollywood yıldızları ve ünlü mankenler, Türk hamamında yıkanmak için sıraya girdi. Ünlü isimlerin oturduğu New York'taki tarihi Walker Tower binasındaki banyolar, Türk hamamı şeklinde yapıldı...

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

New York'ta kira fiyatlarında rekor düşüş!

New York'un Manhattan bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle kiralardaki düşüş ve boş dairelerin oranı Ağustos'ta rekor seviyeyi gördü.

New York’u son 10 yılda 1,4 milyon kişi terk etti!

CENSUS'un, son nüfus tahminlerine göre, New York’u 2010 yılından bu yana yaklaşık 1,4 milyon kişi terk etti. New York'un nüfusunda son 10 yılda her hangi bir artış olmadı...

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

New York masalı bitiyor mu?

Milyonlarca kişinin rüyalarına kavuşmak için yerleştiği New York’un büyüsü bozuluyor mu? Raporlara göre bir süredir New York’tan kaçış var.

New York'un en ünlü gökdelenlerinden Chrysler binası satılıyor!

ABD'nin New York kentinde, şehrin en ünlü gökdelenlerinden biri olan Manhattan Adası'nın doğu kısmında bulunan tarihi Chrysler binası satışa çıkarıldı. 

New York'ta 21 katlı Türken Evi'nin temeli atıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından projelendirilen Türken Evi'nin temeli New York'un Manhattan kentinde atıldı.

new york un en pahalı evi Haberi

new york un en pahalı evi


Dünyaca ünlü isimlerin ve sosyetenin banyoları, Türk tasarımcı Şafak Çak'a emanet. Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba'ya dünyaca ünlü birçok starın evinde imzası olan Çak'a, sipariş yağıyor. Şafak Çak'ın Sting için tasarladığı Türk hamamı büyük beğeni toplayınca, ünlü isimler sıraya girdi. Çak, Sting'in de evinin olduğu New York'taki Walker Tower binasındaki toplam 50 dairenin banyolarını yapmak için kolları sıvadı. Türkiye'den götürülen mermerlerle tasarlanan banyolarda, Cameron Diaz, Naomi Campbell, Gisele Bündchen ve eşi Tom Brady gibi dünyaca ünlü starlar yıkanacak. 110 dairenin bulunduğu tarihi binanın girişinin de tasarımını yapan Çak, bazı dairelerin mutfaklarını, salonlarını ve teraslarını da dizayn ediyor.


Lavabolar Afyon'dan


Türkiye'den götürülen mermerlerle yapılan dairelerin her birinde 3-4 tane banyo olduğunu söyleyen Şafak Çak, ay sonunda banyoları teslim...