28 / 04 / 2024

newista rezidans ofis

newista rezidans ofis

28 adet mağaza ve 13 adet ofisin yer aldığı Esenyurt Newista projesinde minimum ofis fiyatı 390 bin liradan başlıyor. Projede 20 aya kadar vade olanağı sunuluyor

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Folkart'tan İzmir'e 1.623 konutluk yeni proje geliyor!

Folkart'ın merakla beklenen Konak projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Projedeki konut sayısı 292'den 643'e, rezidans ofis sayısı 398'den 980'e çıktı. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili detaylar...

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Çayyolu Santra satış ofisi!

Çayyolu Santra satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara  Çayyolu'nun merkezinde hayata geçirilen projede konut, rezidans, ofis ve mağaza bulunuyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor. "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla satışlarına devam eden projede konut, rezidans, ofis otel ve alışveirl sokağı yer alıyor...

newista rezidans ofis Haberi

newista rezidans ofis

Newista Residence projesi Hasoğlu İnşaat girişimi ile Esenyurt’ta inşa edildi. 80 bin 500 metrekarelik konut, 11 bin 500 metrekarelik ticari birim alanın yer aldığı Newista Residence projesinin inşaat alanı 144 bin 228 metrekareye ulaşıyor.

 

Dairelerin stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlandığı Hasoğlu Yapı Newista Esenyurt 5 bloktan meydana geliyor. Newista Hasoğlu’nda stüdyolar ve 1+1 daireler 35-75 metrekare, 2+1 daireler 80-120 metrekare, 3+1 daireler 120-150 metrekare, 4+1 daireler ise 150-170 metrekare arasında değişim gösteren alan büyüklüğüne sahip.