29 / 04 / 2024

Newjoy yeni seri

Newjoy yeni seri

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Iphone 15 fiyatları can yakıyor! Artık Apple almak rüyalarda!

Apple, yeni İphone serisini eylül ayında yapacağı etkinlikte tanıtmayı planlıyor. Tanıtım tarihine az bir süre kala yeni seri hakkındaki detaylar da sızmaya başladı. Apple'ın sunacağı yeni modeller olan İphone 15 serisinin çok pahalı olacağı düşünülüyor.

 Oyuncular için harika haber! Nvidia'nın yeni grafik kartı PS5'ten bile daha hızlı! 

Nvidia'nın RTX 40-serisi dizüstü bilgisayarlara geliyor ve önceki beklentilerin aksine, yeni seri herkes için bir şeyler içeriyor.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'da yeni aşamaya geçildi! Seri üretim öncesi son adım

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, 2023 yılında seri üretime geçmeden önceki son aşamalarını teker teker hayata geçiriyor. Bu yılın son çeyreğinde seri üretime geçmeyi planlayan TOGG, Gemlik Tesisi’ndeki boyahane kurulumunu tamamladı.

Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No: 86!

Harçlar Kanunu Genel Tebliği Seri No: 86, 31349 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni tebliğ ile 2021 yılında uygulanacak harç oranları belli oldu.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği Seri No: 33!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği Seri No: 33, 31349 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni tebliğ ile 2021 yılında uygulanacak emlak vergisi oranları belli oldu.

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği Seri No: 78!

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği Seri No: 78, 31349 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni tebliğ ile 2021 yılında uygulanacak emlak vergisi oranları belli oldu.

Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu Genel Tebliği Seri No: 52!

Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu Genel Tebliği Seri No: 52, 31349 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni tebliğ ile 2021 yılında uygulanacak miras vergisi oranları belli oldu.

AVM’lerde kiracılarla seri sorunlar yolda!

AVM’ler ile kiracılar arasındaki seri nitelik kazanacak yeni sorunlar oluşacak. Konu ciddi bir şekilde taraflar arasında  gözden ırak veya arka planda tartışımaya başlandı. 

İnşaat ve emlak sektöründe yeni dünya düzeni!

İnşaat firmalarının ve emlak ofislerinin seri ilan sitelerine bağımlı olarak devam ettiği pazarlama şekilleri yeni dünya düzeninde yetersiz kalacağından bahseden Ekonomist Ahmet Yılmaz ‘alternatif satış kanalları yaratan Gayrimenkul PR gibi çözümlere yönelilmeli’ önerisinde bulundu.

Yeni haftada hangi bankaların konut kredisi faizleri indi?

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki seri indirimler son iki haftadır yavaşladı. Peki hangi bankalar yeni haftaya indirimle başladı?

Emlakjet ve Octovan'dan yeni iş birliği!

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

Newjoy Mart'ta 6 yeni mağaza açacak!

Newjoy, başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam ediyor. Yurt genelindeki konsept mağazalarına Mart ayı içerisinde 6 yeni mağaza daha ekleyen marka, yıl sonuna kadar 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Newjoy yeni seri Haberi

Newjoy yeni seri

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. 'Özgürce Yaşa'  mottosu ile oluşturulan yeni seri, fonksiyonellik ve özgürlüğü buluşturan yepyeni bir akımın habercisi. Sektörün hızla büyüyen markası Newjoy'un özgür dünyasını İsmob'ta Hall 5, Stand 521'de ziyaret edebilirsiniz. 

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu ile sektörde fark yaratmaya hazırlanıyor. Bebek ve genç mobilyası alanında üretim gerçekleştirerek uzmanlaşan marka, kaliteli, fonksiyonel ve çevreci üretim anlayışı ile modern dünyanın yeni nesil çocuklarına özel üretim gerçekleştiriyor. Bebek ve genç grubunda geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan Newjoy, gençlerin birey olarak farklı zevkleri, bakış açıları, ve hayal...