02 / 05 / 2024

neye yatırım yapmalıyız

neye yatırım yapmalıyız

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Yatırımcı için en güvenli liman gayrimenkul. Talebin artması fiyatlarında yukarı doğru çıkmasını sağlar. Son bir haftadır gayrimenkul satışı yönünde de bir hareketlenme var" dedi

Yatırımın yüksek potansiyelli adresi: Kumbara hisseler! Nasıl alınmalı, ne kadar beklemeli?

Yatırımcılar ve yeni yatırım yapacaklar, uzun vadede kazandıracak hisseleri merak ediyor. 18,7 bin takipçili temettü yatırımcısı Onur Demir, X sosyal medya hesabından yatırımın yüksek potansiyelli adresini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

2024'te neye yatırım yapmalı?

2024 yılının ilk gününde vatandaşlar yatırım kararlarını gözden geçirmeye başladı. Kimisi gayrimenkul kimisi de borsaya yatırım yapma hayalleri kuruyor. İşin uzmanları "Bu yıl neye yatırım yapmalı?" sorusunu yanıtladı.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Enflasyonu yenen tek yatırım aracı borsa oldu!

Eylül ayında enflasyon indirgendiğinde en çok kazandıran yatırım aracı yüzde 1,81'le BIST 100 endeksi oldu. Mevduat faizi yüzde 2,96, dolar yüzde 4,41, külçe altın yüzde 4,83 oranında kaybettirdi.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Borsada hangi sektörlere yatırım yapmalı? Yıl sonu endeks ne olur? İşte, uzmanlardan borsa tüyoları!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Borsa İstanbul’da dalgalı seyir sürüyor. BIST 100 endeksi günde yüzde 2,62 oranında düşüşle kapatırken, uzmanlar küçük yatırımcılara önemli uyarılar ve tavsiyelerde bulundu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş kırmızı kodla uyardı: 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın...

neye yatırım yapmalıyız Haberi

neye yatırım yapmalıyız

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Yatırımcı için en güvenli liman gayrimenkul" dedi. Güleroğlu, söz konusu girişimin ardından vatandaşların, ülke ekonomisine destek vermek için ellerindeki dövizleri bozdurarak Türk lirasına yatırdıklarını dile getirdi. Güleroğlu, bir haftalık sürenin ardından ise bu yatırımın gayrimenkule döndüğünü söyledi.


Güvenli yatırım


Güleroğlu, "İnsanlar güvenli yatırımın gayrimenkul olduğunu biliyor. Yarın olabilecek herhangi bir olumsuz örnekte güvenli bir limana yanaşmak için gayrimenkule yatırım yapmayı daha uygun buluyor. İnsanlar yastık altındaki döviz, altın ne varsa ortaya çıkarıp emlak yatırımına yöneldi" diye konuştu. Gayrimenkul alımı yönünde yavaş yavaş yukarı doğru bir çıkış kaydedildiğini belirten Güleroğlu, "Talebin artarak bu trendin çıkışının fazla olması, fiyatların da yukarı doğru çıkmasını sağlar. Son bir haftadır gayrimenkul satışı yönünde de bir hareketlenme var. İnsanlar bazı...