07 / 05 / 2024

Neyzen Tevfikin Bodrumdaki evi

Neyzen Tevfikin Bodrumdaki evi

Neyzen Tevfik'in Bodrum'daki evinin bahçesinde tarihi eser sondaj çalışması yürütülüyor. Bölgenin 3. derece sit alanı içerisinde yer alması nedeniyle Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesi ekiplerine başvurdu.

Özyurtlar Neyzen Nota Residence fiyatları 2017!

Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. İlk Evim Kampanyası uygulanan Nota Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenlere 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor...

Esenyurt Nota Residence'da 25 bin TL peşinatla konut fırsatı!

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesi Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Esenyurt Nota Residence Aralık ayının ikinci yarısından itibaren sahiplerine teslim edilecek.

Nota Residence’ın temeli atıldı!

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence’ın temel atma töreni dün gerçekleştirildi

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Neyzen Tevfik’in Bodrum'daki evi restore ediliyor!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Neyzen Tevfik’in büyüdüğü tarihi evde gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından restorasyon çalışmaları başladı. Restorasyon çalışmaları sonucunda tarihi evin restoran veya kafe olacağı öğrenildi.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Yapı markette Neyzen markasıyla büyüyecek Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor. Hedef şu anda 4 olan Neyzen sayısını 10’a çıkarmak.

Neyzen Tevfik'in Bodrum'daki evinde arkeolojik çalışma sürüyor!

Neyzen Tevfik'in Bodrum'daki evinin bahçesinde tarihi eser sondaj çalışması yürütülüyor. Bölgenin 3. derece sit alanı içerisinde yer alması nedeniyle Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesi ekiplerine başvurdu.

Özyurtlar İnşaat, Neyzen ile yapı market alanında büyüyecek!

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

Neyzen Yapı Market zincirleri sayısı artacak!

Dekoratif ev aksesuarlarından mobilyaya, aydınlatmadan boyaya 20 bin farklı kategoride ürünün yer aldığı Neyzen Yapı Market zincirleri, hızla büyümeye devam ediyor. Toplam 3 şubesi bulunuyor.

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak!

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak. Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısını 2015 yılında 10’a çıkarmayı hedefliyor. Neyzen’in yeni mağazaları İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde faaliyete geçecek

Bodrum'da şiddetli yağış nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı!

Bodrum'da 10 dakikası şiddetli, yaklaşık yarım saat aralıksız yağan yağmur Türkkuyusu, Atatürk, Üçkuyular ve Neyzen Tevfik Caddeleri ile bazı ara sokakların suyla dolmasına neden oldu.

Neyzen Tevfikin Bodrumdaki evi Haberi

Neyzen Tevfikin Bodrumdaki evi

Bodrum'da 1879 yılında doğan ve ilçede uzun yıllar yaşayan Tevfik'in kiracı olarak oturduğu evde restore çalışması yapmak isteyen ev sahipleri, bölgenin 3. derece sit alanı  içerisinde yer alması nedeniyle Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesi ekiplerine başvurdu.


Muğla Tabiat Varlıkları Kurulu'na iletilen talebin ardından ekipler evin bahçesinde arkeolojik sondaj çalışması başlattı. 


Çalışmalarda, açılan dört çukurda bazı mimari parçalar ile kırık çömlek parçalarına rastlandı.Çıkartılan eserler, ekiplerce incelemeye...