12 / 05 / 2024

nezahat gökyiğit botanik parkı

nezahat gökyiğit botanik parkı

Ümraniye Küçükbakkalköy'de yapımı başlayan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında yapılması planlanan 288 mağazalık alışveriş merkezi projesi için Emlak Konut GYO tarafından bakanlığa başvuru yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

İş dünyasının acı kaybı! Ünlü holdingin kurucusu vefat etti

Tekfen Holding’in kurucu ortaklarından Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti. TÜSİAD ve DEİK’in de kuruluşunda yer alan Gökyiğit, Türki Cumhuriyetler ile ilişkilerin güçlendirilmesine sağladığı katkılardan dolayı ‘Aksakal’ lakabıyla onurlandırılmıştı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Yiğit İyibilir Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit İyibilir Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Hasan İyibilir tarafından kuruldu.

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Trabzon Botanik görücüye çıktı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesince yapımı süren "Trabzon Botanik" için düzenlenen tanıtım günlerinin açılışı bugün yapıldı. Tanıtım günleri 14 Temmuz'a kadar sürecek...

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şit tarafından kuruldu. 

Raşit Tekstil Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raşit Tekstil Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Fıras Albadawı tarafından kuruldu. 

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

nezahat gökyiğit botanik parkı Haberi

nezahat gökyiğit botanik parkı


Ümraniye Küçükbakkalköy'de yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında yapılacak olan alışveriş merkezi projesi için Emlak Konut GYO'dan başvuru yapıldı.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında paydaşlar tarafından; ofis blokları, konferans merkezi, alışveriş merkezi, 319 adet rezidanslı rezidans bloğunun yapılması planlanıyor. Projede ayrıca, resmi kurum, eğitim kurumları, cami olarak sosyal donatı alanları ile rekreasyon alanları da yer alacak.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesine ilişkin Master Plan ve Kentsel Tasarım Projesi ile İmar Planlarının yapılması ve yaptırılması görevi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen yetkiyle, tüm paydaşlar adına Emlak Konut GYO tarafından yapılıyor.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında Ağaoğlu İnşaat, 319 rezidans, 977 ofis ve 93 adet ticari birim inşa edecek. Ağaoğlu, proje için hafriyat çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Uluslararası Finans...