07 / 05 / 2024

NG Afyon nerede

NG Afyon nerede

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Semt Güngören nerede?

Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Burç İstanbul nerede?

2017 yılı sonunda tamamlanması öngörülen Burç İstanbul projesi 300 daireden meydana geliyor. Peki Burç İstanbul nerede?

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Kağıthane Atiye Residence nerede?

Atiye Residence'de dairelerin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Kağıthane Atiye Residence nerede?

AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

NG Afyon nerede Haberi

NG Afyon nerede

Termal turizme yepyeni bir anlayış kazandıran NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün her yıl düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü. İlk kez aday olduğu SKALİTE’de ödül alan NG Afyon’un başarısından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, “Turizme yeni değerler katma hedefiyle konuklarımıza en iyi hizmeti sunarak hizmet kalitemizi yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.



Termal ile lüksü buluşturarak termal turizme yepyeni bir anlayış kazandıran NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün her yıl düzenlediği SKALİTE Turizmde Kalite Ödülleri’nde “Yılın Spa Oteli Ödülü”ne layık görüldü. 


turizm sektöründe kalite çıtasını yükseltmeyi amaçlayan kişi ve kurumlara verilen SKALİTE Turizmde Kalite Ödülleri’ne bu yıl ilk kez...