02 / 05 / 2024

NG Afyon Wellness

NG Afyon Wellness

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

NG Kütahya Seramik Yükselen Değerler Toplantısı düzenlendi!

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.

NG Sapanca en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Sapanca ödüle doymuyor. NG Sapanca Wellness ile NG Afyon Wellnes otellerine, uluslararası seyahat sitesi TripAdvisor'dan büyük ödül. Site, iki oteli Mükemmellik Sertifikası'na layık gördü.

NG Hotels en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon YVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

NG Hotels 2014’te ödüle doymadı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon Wellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

NG Sapanca’ya Yeşil Yıldız kalite belgesi verildi!

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

NG Afyon Wellness Haberi

NG Afyon Wellness

İlk 5 yıldızlı otelini 2008 yılında Sapanca'da açan NG Hotels, zincirin ikinci halkası olan NG Afyon Wellness & Convention'ı ise 2012 yılında hizmete sokmuştu. Ekonomist'te yer alan habere göre; Yatırımlarına devam eden grup, şu anda inşaatı süren İstanbul Marriott West projesiyle de kongre turizmine hitap etmeyi hedefliyor. Basın Ekspres yolunda yer alan İstanbul Marriott West'in kaba inşaatının tamamlandığını ve iç dekorasyona geçmek üzere olduklarını belirten NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını söylüyor. Ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade eden Gür, şunları ekliyor: "Döviz kurlarının artışı turizm sektörüne olumlu yansımış gibi görünse de maliyetler de ciddi ölçüde arttı. Buna rağmen otellerimiz oransal olarak...