03 / 05 / 2024

NG Hotels antalya otel açılışı

NG Hotels antalya otel açılışı

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

Patateste bir yıllık stok tamam! En ucuz patates Antalya Hali'nde 3 TL! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Patates hasadı tam gaz devam ediyor. Bu seneki rekolteden memnun olan üreticiler, Nevşehir'deki depolara sevk edilen yaklaşık 3 milyon ton patatesin, yeni hasat dönemine kadar ihtiyacı karşılayacağını öngörüyor. Peki İstanbul, Antalya ve Ankara halinde patates fiyatları ne kadar? 

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

NG Sapanca Enjoy hizmete açıldı!

NG Hotels, Sapanca’daki ikinci otel yatırımı olan NG Sapanca Enjoy'u hizmete açtı.

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

NG Hotels antalya otel açılışı Haberi

NG Hotels antalya otel açılışı

Koronavirüs salgınında otel yatırımlarına devam eden NG Hotels, Antalya'da yeni otelini hizmete sundu. Hürriyet'ten Burak Coşan'ın haberine göre; ikisi Sapanca’da biri Afyon’da olmak üzere toplamda 3 otel ile hizmet veren NG Hotels, turizm sektörü için çalışmalarına hız verdi. 

Grup Antalya Kemer Göynük’te inşa edilen NG Phaselis Bay Otel için 1.5 milyar TL yatırım yaptı. 

Yatırımlar ve turizm sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Turizm sektöründe 4’üncü otelimizi hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Otel, bölgedeki 3 eşsiz koydan birinde yer alıyor. Projeyi geliştirmeden önce aylarca üzerinde düşündük. Çalışmalarımız 18 ay sürdü. Turizm sektörüne farklı bir dinamizm getirmek amacıyla NG Phaselis Bay Otel’ini hayata geçirdik. Biz burada bir otel inşa etmedik. Daha çok yeni bir...