01 / 05 / 2024

NG Residence ev fiyatları

NG Residence ev fiyatları

Güneşli NG Residence ödeme tipi kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı ve 4 bin 900 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje İstanbul Güneşli'de yer alıyor...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!

Güneşli'de Basın Ekspres'te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 adet daire yer alıyor. Tapu tesliminin hemen yapıldığı projede fiyatlar 965 bin TL'den başlıyor. İşte NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019...

NG Residence'ta yüzde 30 kira getirisi artışı!

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

NG Residence’tan 0.99 faiz kampanyası!

NG Residence projesi yatırımcılarını yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli, avantajlı bir kampanya ile buluşturuyor. Yatırımcılar ayrıca hemen tapu- hemen teslim avantajı yaşıyor...

NG Residence yatırımcıları satış sonrası yalnız bırakmıyor!

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'e yeni bir soluk getiren NG Rezidence müşterilerine sunduğu farklı imkanlarla dikkat çekiyor.

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

NG Residence'de hemen tapu hemen teslim!

NG Residence, bölgedeki konut fiyatları ve satış hareketliliğine yön veriyor. Tapuların hemen verilmesi ve daire sahiplerinin de vakit kaybetmeden kazanmaya başladığı NG Residence 1+1'lerde 2 bin TL, 2+1'ler de ise 3 bin 500 TL’lere varan kira getirisi sunuyor...

NG Residence'tan yatırımcısına müjde!

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığı günden bu yana, 2 yılda yatırımcısına yüzde 48 prim kazandırdı...

NG Residence’ta peşin alımlarda hemen tapu dönemi başladı!

Basın Ekspress’in yükselen yıldızı NG Residence’ta teslimler başladı. NG Residence projesi toplamda 306 adet daireden meydana geliyor. 

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Quant Residence'ta icradan satılık kelepir 10 ev!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, Şerifali Çiftliği mevkiinde yer alan Quant Residence'taki 10 adet ev toplamda 7 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

NG Residence'ta metrekaresi 6 bin 900 TL!

Basın Ekspres’in yıldız projesi olarak görülen NG Residence'ta dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor. Hemen teslim projede zamdan önce son fırsatlar...

NG Residence ev fiyatları Haberi

NG Residence ev fiyatları

2018 yılı içerisinde teslimlerin yapılması planlanan NG Residence projesi İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Proje NG Kütahya Seramik Grubu imzası taşıyor. 


NG Residence projesinde konut ve otele yer veriliyor. 26 katlı rezidans, 28 katlı otel bloğu olarak planlanan NG Residence Basın Ekspres Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konut tipleri mevcut. 
 
Güneşli NG Residence projesinde toplam 276 rezidans daire bulunuyor. 132 bin metrekare inşaat alanına ahip projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. 
 
NG Residence ev fiyatları!
 
1+1 daire fiyatları 503 bin TL'den 
2+1 daire fiyatları 620 bin TL'den başlıyor
 
NG Residence konum olarak;
 
İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometre
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yoluna 4 kilometre
Metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede yer alıyor.