23 / 07 / 2024

Nick Hækkerup altınoran

Nick Hækkerup altınoran

Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Hækkerup, ikili resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Ankara’da, Danimarkalı yalıtım firması ROCKWOOL ürünlerinin kullanıldığı Sinpaş Altınoran’ın şantiyesini ziyaret etti...

AK Parti Milletvekili Altınsoy'dan kira fiyatlarına ilişkin açıklama: Kira artışları sınırlanabilir!

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, enflasyondaki düşüşün kira artışlarını sınırlayabileceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

18 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler resmen mıh gibi çakıldı!

18 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler resmen mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

14 Mayıs öncesi vatandaşlar altına hücum etti! Satışlar ikiye katlandı!

14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi piyasada artan belirsizlik yatırımcıların güvenli liman olan ilgisini artırınca altın fiyatlarında yaşanan artışın hızlandığı öğrenildi. Altın ziynet ve gram altın satışları iki katına çıkan Kapalıçarşı’da hareketli günler yaşanıyor.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

Altının geleceği rakamlar peş peşe duyuruldu! Tek tek açıklanan bu rakamları duyanlar mıh gibi çakıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Altının geleceği rakamlar peş peşe duyuruldu. Tek tek açıklanan bu rakamları duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen bir göz atın...

Altın zincirlerini kırdı! Altın Kahini İslam Memiş yeni rekorları peş peşe açıkladı! Elini hızlı tutan kazanacak

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zincirlerini kırıp hızla yükselirken  Altın Kahini İslam Memiş yeni rekorları peş peşe açıkladı. Altın almak isteyenler hemen harekete geçin, elini hızlı tutan kazanacak..

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı, bu şok rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen göz atın...

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Nick Hækkerup altınoran Haberi

Nick Hækkerup altınoran

Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Hækkerup Türkiye ile ticari ilişkileri geliştirmek ve AB ilişkilerini  konuşmak üzere ülkemizi ziyaret etti. Danimarkalı Bakan, dünya yalıtım pazarının ilk üç oyuncusundan biri olan Danimarkalı ROCKWOOL’un yalıtım ürünlerinin kullanıldığı Türkiye’deki en önemli konut projelerinden biri olan Sinpaş Altınoran projesini yerinde inceledi. Taş yünü; inşaatlarda ısı yalıtımına ek olarak, ses yalıtımı ve olası bir yangında önemli bir güvenlik unsuru niteliğini taşıyor. Taş yünü ayrıca doğal malzeme kullanılarak üretilmesiyle de öne çıkıyor.


ROCKWOOL Türkiye ve Güneydoğu Balkanlar Genel Müdürü Hans Schreuder, ROCKWOOL Türkiye  Direktörü Taner S. Şahin ve Sinpaş Yapı, Ankara Projeleri Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Gülalioğlu ile birlikte projeyi gezen Danimarkalı Bakan; ziyareti sırasında ROCKWOOL ürün uygulamasını da izledi.


Türkiye’nin en büyük mantolama projesi


Çankaya Oran’da...