07 / 05 / 2024

Nidakule Ataşehir ön satış

Nidakule Ataşehir ön satış

14 Nisan’a kadar ön satışta olacak, TOKİ ve Emlak Konut GYO iş birliği ile hayata geçirilen Nidakule Ataşehir; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Projede ön talep süreci başladı... 

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidakule Ataşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidakule Ataşehir projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Nidakule Ataşehir'in kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut güvencesiyle Ataşehir'de inşa edilen Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Kira Değerleme Raporu"nu yayınladı.

Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı.

Nidakule Ataşehir ön satış Haberi

Nidakule Ataşehir ön satış

Tahincioğlu’nun İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir ön satışa çıktı. 14 Nisan’a kadar ön satışta olacak, TOKİ ve Emlak Konut GYO iş birliği ile hayata geçirilen Nidakule Ataşehir; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. 


Özellikle ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu, Finans Merkezi’nde konumlandırdığı A Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir’i ön satışa çıkardı. Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen iş merkezi bölgesinde konumlandırılan Nidakule Ataşehir, TOKİ ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçiriliyor. 


Finans ve yaşam merkezi Ataşehir’de ofis sahiplerine yüksek karlı bir yatırım avantajı sağlayacak projenin ilk fazı olan, 30 katlı bir kule ve 4 katlı yatay ofislerden oluşuyor. Toplamda 148 bin 587...