27 / 04 / 2024

nidapark fiyatları

nidapark fiyatları

Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine inşa edilecek olan projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Nidapark Başakşehir ödemeleri kapsamında 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Nidapark Başakşehir ev fiyatları!

Nidapark Başakşehir ev fiyatları, dairelerin seçeneklerine, büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor.

Nidapark'ta fırsat günleri 10 Haziran'da sona eriyor!

Nidapark projesinden 10 Haziran'a kadar sürecek fırsat günleri kapsamında, 60 aya yüzde 0.69 faiz oranı ve 120 aya yüzde 0.79 faiz oranı ile konut sahibi olmak mümkün...

Beşiktaş Nidapark projesinde 450 bin TL'ye!

Konutların satışlarına devam edilen Nidapark Beşiktaş projesi, toplamda 58 adet konuttan meydana geliyor. Teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılacağı projede fiyatlar 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Ayyıldız fiyatları!

Tahincioğlu imzası ile inşa edilen Nidapark Ayyıldız projesinde avantajlı satışlar başladı. İşte, Nidapark Ayyıldız fiyatları... 

Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları!

Nidapark Küçükyalı projesi Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları olmak üzere hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Nidapark İstinye ev fiyatları 2018!

Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği  Nidapark İstinye projesinde ev fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir projesinde 0,50 faiz oranıyla ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Peki Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark Tahincioğlu İstinye fiyatları!

Nidapark Tahincioğlu İstinye fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark İstinye Evleri fiyatları!

Nidapark İstinye Evleri fiyatları ortalama 23 bin TL'den başlıyor. Nidapark İstinye Konutları üç etap olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi...

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

nidapark fiyatları Haberi

nidapark fiyatları

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Projede daire fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Nidapark Başakşehir  ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan tutar için 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak olan proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.


Adres: Ziya Gökalp...