04 / 05 / 2024

Nidapark Kayaşehir satışta

Nidapark Kayaşehir satışta

İstanbul Kayaşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim yer alacak.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? 

Nidapark Kayaşehir AVM'nin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Nidapark Kayaşehir'in kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir kapsamında, 976 Ada 3 Parsel Konutlar ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Nidapark Kayaşehir'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir projesi 443 ada 71 parsel üzerindeki Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü onaylandı...

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nidapark Kayaşehir'in kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir kapsamında, 443 ada 69 parseldeki Konutlar ile Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Nidapark Kayaşehir satışta Haberi

Nidapark Kayaşehir satışta

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Kayaşehir'de 3 etapta toplamda 1000'in üzerinde bağımsız birimden meydana gelecek olan Nidapark Kayaşehir projesi konut ve ofis karmasından oluşuyor. 


Proje konsepti Tago Mimarlık tarafından tasarlanan Nidapark Kayaşehir projesinde etaplar; Nidapark Zümrüt, Nidapark Yakut ve Nidapark Elmas olarak isimlendirildi. 


Kayaşehir Nidapark projesinin; Nidapark Zümrüt etabında; 3 konut bloğu 1 ticari ünite bloğu ve 319 daire bulunuyor, Nidapark Yakut etabında 7 blokta 470 daire ve Nidapark Elmas’ta ise 3 blokta 54 daire bulunuyor.


Nidapark Kayaşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 102 metrekare ile 224 metrekare arasına değişiklik gösteriyor. 


5 oda 1 salon dairelerin henüz satışa çıkmadığı Nidapark Kayaşehir projesinde daire fiyatları...