04 / 05 / 2024

Nidapark ne zaman teslim

Nidapark ne zaman teslim

İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Nidapark Evleri satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

12 bloktan oluşan Nidapark İstinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 daire tipleri bulunuyor. Satışları başlayan Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis, 82 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da konumlandırılan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

Nidapark Kayaşehir Evleri ne zaman teslim?

3 etap şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir projesi 43 konut, 23 ticari birim ve ofislerden oluşuyor. Peki Nidapark Kayaşehir Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Emlak Konut GYO güvencesi taşıyan Nidapark İstinye projesi 12 blokta 136 apart üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde hayata geçirilecek Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017'de başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Nidapark Küçükyalı projesi ne zaman başlayacak?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde 1.159 daire, 769 ofis ve 82 dükkan yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı proje ne zaman başlayacak?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 58,78 metrekare olarak tasarlandı. Satışları devam eden proje 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir'de daireler 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Satış süreci devam eden projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Başakşehir Nidapark ne zaman teslim edilecek?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Başakşehir projesinde dairelerin satış fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki, 348 konutun yer aldığı Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark ne zaman teslim Haberi

Nidapark ne zaman teslim

Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanan Seyrantepe Nidapark Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Proje 89 bin 171 metrekare inşaat , 49 bin 171 metrekare ise satılabilir brüt alana sahip.


Seyrantepe Nidapark Rezidans 'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede yer alan projede banka kredisi kullanılarak konut sahibi mümkün.


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'de 1+1 dairelerin alanları 80 metrekare, 2+1 dairelerin 105 metrekare, 3+1 dairelerin 158 metrekare, 4+1 dairelerin 289 metrekare ve  5+1 dairelerin 323 metrekare olarak tasarlandı. Projenin sosyal yaşam alanları arasında açık-kapalı yüzme havuzu, 506 araçlık otopark, spor alanı, fitness center ve çocuk oyun alanı bulunuyor.


Seyrantepe Nida Kule fiyatları!


1+1 daireler 621 bin TL,

2+1 daireler...