28 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe Evleri nerede

Nidapark Seyrantepe Evleri nerede

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Evleri 317 adet daireden meydana geliyor. Satışları devam eden proje "Nidapark Seyrantepe'nin örnek dairesi keşfinize açık" sloganı ile tanıtılıyor.

Nidapark Seyrantepe Evleri satılık!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe Evleri satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe ev fiyatları!

Nidapark Seyrantepe ev fiyatları 2 oda 1 salonlar için 744 bin TL'den başlıyor. Ev alanlarının 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği proje 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Nidapark Seyrantepe Evleri nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan İstanbul Seyrantepe Nidapark Evleri 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki 120 aya kadar vade imkanı sunulan Nidapark Seyrantepe Evleri nerede?

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Nidapark Bomonti'de bakmaya doyamayacağınız bir ev manzarası!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Bomonti Evleri'nde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor..

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat ve ödeme planı 2018!

36 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen Nidapark İstinye Evleri'nde daire fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark İstinye Evleri fiyatları!

Nidapark İstinye Evleri fiyatları ortalama 23 bin TL'den başlıyor. Nidapark İstinye Konutları üç etap olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi...

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Nidapark İstinye'de 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Nidapark İstinye Evleri projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar konut tiplerine yer veriliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Nidapark İstinye Evleri'nde teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. Peki Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi!

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nidapark İstinye Evleri Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa ediliyor...

Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar daire tipleri sunuluyor. Projede daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Nidapark Seyrantepe Evleri nerede Haberi

Nidapark Seyrantepe Evleri nerede

Seyrantepe Nidapark Evleri 89 bin 171 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


"Nidapark Seyrantepe'nin örnek dairesi keşfinize açık" sloganı ile yükselen projede daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 317 adet konut bulunuyor. 


Dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında farklılık gösteren Nidapark Rezidans Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.


Nidapark Seyrantepe Konutları'nın sosyal yaşam alanları içerisinde spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness center, açık / kapalı yüzme havuzu ve otopark yer alıyor. 


Nidapark Seyrantepe adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe Sarıyer /  İstanbul 


Nidapark Seyrantepe satış ofisi 

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: