13 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe şişli

Nidapark Seyrantepe şişli

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan konutların alanları 79 ile 349 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Seyrantepe nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Nidapark Seyrantepe satış fiyatları!

Nidapark Seyrantepe projesindeki dairelerin alanları 79 - 349 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Nidapark Seyrantepe satış fiyatları...

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe ve Sarıyer'e taşınıyor!

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınacağı konusuna hasta yakınları ve sağlık personelleri tepki göstermişti. Ancak, Şişli Etfal Hastanesi yıl sonuna kadar iki yeni hastaneye taşınacak. 

Şişli Etfal Hastanesi taşınıyor!

Seyrantepe ve Sarıyer Çayırbaşı’nda yapılan iki yeni hastaneye taşınacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için imza kampanyası başlatıldı...

Şişli Etfal Hastanesi bölünüyor mu?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölünerek Sarıyer-Çayırbaşı ve Seyrantepe’de iki ayrı hastane olarak hizmet vermesi planlanıyor. 

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları!

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları KDV dahil 717 bin TL'den başlıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Şişli Nidapark Bomonti ödeme kampanyası!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Nidapark Bomonti projesinde fiyatlar 714 bin TL'den başlıyor...

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Şişli Etfal Seyrantepe inşaatında son durum!

Türk Telekom Arena'nın yanındaki arazide hayata geçirilen Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe'de çalışmalar sürüyor. İnşaatı 2010 yılı içerisinde başlayan hastanenin 2016 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Kağıthane ve Şişli gecekondu bölgesi imar planı askıda!

Bakanlık tarafından 23 Haziran 2015 tarihinde onaylanan İstanbul Kağıthane ve Şişli İlçeleri Seyrantepe ve Huzur Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Nidapark Seyrantepe’de çevreci iç tasarım uygulanıyor!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Nidapark Seyrantepe şişli Haberi

Nidapark Seyrantepe şişli



2016 yılının Aralık ayında teslimi gerçekleşmesi planlanan projede banka kredisiyle ödeme imkanı tanınıyor. Nidapark Seyrantepe nerede? sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim. Nidapark Seyrantepe projesinde  1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 şeklinde dizayn edilen konutların fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. 



Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. Nidapark Seyrantepe projesi Tahincioğlu Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  9 bin 315 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 28 ve 20 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 



368 dairenin olduğu Nidapark Seyrantepe projesinde 2 bin 800 metrekare alan sosyal alana ayrıldı. Sosyal donatıları arasında projede açık kapalı yüzme havuzları, kafetarya, fitness ceneter, çok amaçlı salonu, otopark, çocuk oyun alanları bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 79 ile 349...