17 / 05 / 2024

nidapark seyrantepe tt arena

nidapark seyrantepe tt arena

Nidapark Seyrantepe projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 60 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede ön satış dönemi başladı. Projede 317 tane daire yer alıyor.

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat!

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat listesi 795 bin liradan başlıyor. 368 konuttan meydana gelen Nidapark Seyrantepe projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Seyrantepe TT Arena fünikülerle Aslantepe'ye bağlanacak!

Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler şimdi de metro sorununu çözdükleri TT Arena ile ilgili projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Galatasaray, konut projelerinin tam gaz sürdüğü Seyrantepe'yi de fünikülerle Aslantepe'ye bağlayacak.

Nidapark Seyrantepe’de çevreci iç tasarım uygulanıyor!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Nidapark Seyrantepe örnek daireler!

Nidapark Seyrantepe projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daireler...

Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri!

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri..

nidapark seyrantepe tt arena Haberi

nidapark seyrantepe tt arena

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Proje Şişli - Seyrantepe'de inşa ediliyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje 9 bin 315 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Nidapark Seyrantepe projesinde 317 tane daire yer alıyor. Ön satışa sunulan projede banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


60 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nidapark Seyrantepe 28 katlı ve 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Proje Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın konumda yükseliyor. 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Esra Nur...