13 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe ulaşım bilgisi

Nidapark Seyrantepe ulaşım bilgisi

Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı özcan Tahincioğlu yaptığı açıklamada bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün konut ve nitelikli ofis projelerine büyük talep olduğunu belirtti...

Vadipark Kağıthane ulaşım!

Vadipark Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane - Seyrantepe bölgesinde bulunuyor. Projede 400 adet daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de bulunuyor. Otel, konut ve ticari birimlerin yer aldığı proje 150 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım!

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunuyor. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Başakşehir ulaşım!

Nidapark Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunuyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 511 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nidapark Seyrantepe’de çevreci iç tasarım uygulanıyor!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Nidapark Seyrantepe örnek daireler!

Nidapark Seyrantepe projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daireler...

Nidapark Seyrantepe telefon numarası!

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Dairelerin 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe telefon numarası...

Nidapark Seyrantepe ulaşım!

Nidapark Seyrantepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisinin kullanıldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Nidapark Seyrantepe satış ofisi iletişim!

Nidapark Seyrantepe projesinde daireler 321 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. İşte Nidapark Seyrantepe satış ofisi iletişim bilgileri...

Nidapark Seyrantepe Evleri 2016'da tamamlanacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip " Nidapark Seyrantepe " projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan proje 2016'da tamamlanacak.

Nidapark Seyrantepe ulaşım bilgisi Haberi

Nidapark Seyrantepe ulaşım bilgisi


Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı özcan Tahincioğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün konut ve nitelikli ofis projelerine büyük talep olduğunu belirterek, Nidapark Seyrantepe'de de daha şimdiden aynı ilgiyi görmekten gurur duyduklarını söyledi. 

Projede yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değiştiği projede, 1+1,2+1, 3+1,4+1 ve 5+1 seçenekleri bulunduğunu vurgulayan Tahincioğlu, "Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı projemizi Aralık 2016'da bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da yaptığı konuşmada, İstanbul'un hızlı gelişen bölgeleri arasında gelen Seyrantepe'de inşaatına başlanan projenin 2800 metrekaresini sosyal tesis olarak planladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "Projemizin sosyal alanlarım belirlerken ailenin tüm bireylerini düşündük. Açık-kapalı yüzme havuzlan, kafeterya, fitness ve çok...