11 / 05 / 2024

nif inşaat izmir projeleri

nif inşaat izmir projeleri

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getirdi.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

İzmir Karaburun'da yapılaşma izni olmayan meydanda inşaat başladı!

İzmir Karaburun'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı izni olmadan yapılaşma yapılamayan ilçe meydanında CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan kafe inşaatına başladı...

İzmir'deki askeri araziler AVM inşaatı için mi tahsis edildi?

İzmir'de Bakanlığa ait bazı askeri arazilerin alışveriş merkezi inşaatı için tahsis edildiği yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

İzmir Karaburun’da inşaat krizi!

İzmir'in Karaburun ilçesinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile SİT alanı olarak açıklanan Hasseki mahallesinde, üstelik belediyenin mühürlemesine karşı inşaat çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de 6.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı 6 milyon 580 bin 95 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

İzmir'de yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

İzmir'de metro inşaatında iş kazası: 1 ölü!

İzmir Narlıdere'de metro inşaatında iş kazası sonucu yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'de 12.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 29 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

nif inşaat izmir projeleri Haberi

nif inşaat izmir projeleri

Fabrika, okul ve konut alanındaki başarılı inşaat projeleriyle tanınan İzmir Nif İnşaat, konut projeleriyle Kemalpaşa'ya akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri sistemini getirirken, bu kez de "Nü Bahçe" ile yepyeni bir konsept sunuyor. 


Yaklaşık 50 yıllık tecrübesi ile İzmir Kemalpaşa, Manisa ve Trabzon başta olmak üzere Türkiye'nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya lüks konut alanında 5 farklı proje kazandırdı. 

Bir ilke imza atıldı Firmanın Genel Müdürü Işın Akın "Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getiren firma olarak bir ilke imza attık. Şimdi de Nif Bahçe ile yepyeni bir konut projesi sunuyoruz" dedi. 


İnşaat dışında farklı kurumlara ve belediyelere de harita, proje, mimari ve planlama alanında da...