06 / 05 / 2024

Niğde arsa kavgası

Niğde arsa kavgası

Niğde'nin Bor ilçesinde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı arazi kavgasında şüphelilerden 21'i tutuklanıp Niğde Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Niğde'de bir hayırsever okul inşa edilmesi için 2 dönüm arsa bağışladı!

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

Niğde'de arazi kavgası: 21 kişi tutuklandı!

Niğde'nin Bor ilçesinde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı arazi kavgasında şüphelilerden 21'i tutuklanıp Niğde Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Niğde'deki arazi kavgasında 3 kişi hayatını kaybetti!

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. 

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

Türkiye’nin önemli otoyol projelerinden biri olan Ankara-Niğde Otoyolu daha tamamlanmadan güzergahındaki bölgelerdeki arsa fiyatlarında artış yaşanıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

Niğde Emlak Konutları için Pekintaş Yapı'ya yer teslimi yapıldı!

101 milyon 700 bin TL teklif ile Niğde Emlak Konutları Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Pekintaş Yapı'ya arsa için yer teslimi yapıldı.

Niğde Sazlıca'daki tarım arazileri satıldı!

Niğde’nin en güzel kasabalarından biri olan Sazlıca Kasabasında, tarım yapılan tarlaların bir şekilde tarım arazisinden çıkarılarak parsellendiği ve arsa olarak satıldığı iddia edildi.

Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddiaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

Niğde Bor'da 6.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde'nin Bor İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 913 bin 208 TL olarak belirlendi.

Niğde arsa kavgası Haberi

Niğde arsa kavgası

Niğde'nin Bor ilçesinde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı tarla anlaşmazlığı kavgasında 21 kişi tutuklandı. 

NTV'de yer alan habere göre; Bor ilçesi Bayat Köyü'nde iki aile arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada taraflar birbirlerine ateş açtı.

Bor Adliyesi'ne sevk edilen 47 şüpheliden 21’i tutuklandı.