01 / 05 / 2024

Niğde Beton Sanayi birleşme sözleşmesi

Niğde Beton Sanayi birleşme sözleşmesi

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. 28 Kasım 2013 tarihinde Kamuoyu Aydınlatma Platdormu 'na yaptığı açıklamada birleşme sözleşmesini yayınladı. Detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor.

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rabia Güneyse tarafından kuruldu.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sarıyer’de 60 bin TL bedelle Cihat Algün tarafından açıldı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bc Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bc Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Can Çağlar ve Barış Kuş ortaklığında kuruldu.

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Cg Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cüneyt Göz tarafından kuruldu.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Niğde'de 8 milyon TL'ye icradan satılık beton fabrikası!

Bor İcra Dairesi Müdürlüğü, Niğde ili, Bor ilçesi, Kızılyer Mahallesi, 400 ada, 79 parselde yer alan beton fabrikasını 7 milyon 970 bin 925 TL'ye icradan satıyor...

Biart Mimarlık ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biart Mimarlık ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bilal tarafından kuruldu.

Mfd Beton Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mfd Beton Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Bumin tarafından kuruldu. 

Niğde Beton Sanayi birleşme sözleşmesi Haberi

Niğde Beton Sanayi birleşme sözleşmesi



Niğbaş Niğde Beton Sanayi A.Ş.'nin yaptığı açıklama şu şekilde;


27.11.2013 tarihinde saat 15:41'de yayınlanan ödanın ilgili şablonu kullanılarak tekrar yapılmasıdır.

Şirketimiz Ankara Ticaret Sicil Memurluğunda 45756 sicil numarası ile kayıtlı Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136. maddesi ve birleşme ile ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18. 19. ve 20. madde hükümleri ve Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: I, No: 31 sayılı 'Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği' hükümleri çerçevesinde 30.06.2013 tarihli mali tabloları baz alınarak devralma yoluyla birleştirilmesi izni için Sermaye Piyasası Kurulu'na 27.11.2013 tarihinde başvuruda bulunmuştur.


Detaylı bilgi için