12 / 05 / 2024

niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’

niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’

Niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’un başkanlığında toplanarak gündeminde yer alan 9 ayrı konuyu görüşüp karara bağladı.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Muş Merkez'de ticari alan imarlı arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Aksaray Merkez'de satılık 134 arsa!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni İhale Komisyonu Başkanlığı, Aksaray Merkez'de yer alan 134 adet arsayı satışa çıkardı. 

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Burdur İl Encümeni İl Özel İdaresi kira ödemelerini erteledi!

Burdur İl Encümeni İl Özel İdaresi, pandemi süresi boyunca kira ödemelerini 15 Temmuz 2021'e tarihine kadar erteledi.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümleri 4 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Eylül'de açılacağını açııkladı. 

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

TOKİ Niğde Ulukışla 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’ Haberi

niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’

 Niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’un başkanlığında toplanarak gündeminde yer alan 9 ayrı konuyu görüşüp karara bağladı.


Toplantıda İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından İl Encümeni gündemine intikal ettirilen konular görüşülerek değerlendirildi.


İl Encümeni, gündemdeki konuları görüşmesi sonucunda yaptığı değerlendirmede köylerde yapılan kaçak yapılara 14 Bin 485,01 TL ile 790,36 TL arasında değişen idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.


İl Encümeninin aldığı karar uyarınca İlimiz Ulukışla İlçesi Kılan köyünde A. G.’ye 4 Bin 001,60 TL, A. E.’ye 11 Bin 043,25 TL, Çiftlik İlçesi Kula köyünde L. E.’e 3 Bin 512,03 TL, Çiftehan köyünde S. M.’ye 4 Bin 852,22 TL, Altunhisar İlçesi Yakacık Köyünde A. D.’ye 14 Bin 485,01 TL, Çiftlik İlçesi Çardak köyünde H. E.’ye 3...