02 / 07 / 2024

niğde kırbağları il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü

niğde kırbağları il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü

Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Niğde Valiliğinin başlattığı ve yürütmekte olduğu bazı projeler hakkında kamuoyuna bilgi vermek ve tanıtmak amacıyla Valilik Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi...

TOKİ Niğde projesiyle tek bir ilçeye 180 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Söz konusu projede 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

TOKİ Niğde projesiyle sadece bir ilçeye 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için start verdi. Projede 285 yeni konut yer alacak.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Niğde'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Niğde İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 902 bin 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ Niğde kura sonuçları 14.07.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Niğde kura sonuçları 14.07.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde kura sonuçları 14.07.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Niğde kura sonucu isim listesi...

Niğde Ulukışla için acele kamulaştırma kararı!

Niğde ili Ulukışla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde'de 18.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Niğde İcra Dairesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Fertek K. 133 ada 26 parselde yer alan fabrika ve iki katlı idari binasını 18 milyon 209 bin 338 TL'ye icradan satıyor...

Niğde'de 513 metruk bina yıkıldı!

Niğde’de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantıda il merkezi, ilçe, köy ve beldelerde bulunan toplam 513 adet metruk binanın yıkıldığı belirtildi.

Niğde'de 8 milyon TL'ye icradan satılık beton fabrikası!

Bor İcra Dairesi Müdürlüğü, Niğde ili, Bor ilçesi, Kızılyer Mahallesi, 400 ada, 79 parselde yer alan beton fabrikasını 7 milyon 970 bin 925 TL'ye icradan satıyor...

Niğde Ulukışla yüksek hızlı tren projesi mecliste!

Niğde'nin Ulukışla ilçesini de kapsayan bir yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla'daki tren istasyonuna ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyündeki tren istasyonu meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

niğde kırbağları il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü Haberi

niğde kırbağları il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü


Niğde Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Niğde’nin kırbağları mevkiine “ Kamu Kompleksi” oluşturulması için çalışmalar yapıldığını söyledi.


Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Niğde Valiliğinin başlattığı ve yürütmekte olduğu bazı projeler hakkında kamuoyuna bilgi vermek ve tanıtmak amacıyla Valilik Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi.


Toplantıda konuşan Karaca, emniyet müdürlüğü, askerlik şubesi, il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü, Kız Meslek Lisesi, Kız İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik orta öğretim kız öğrenci yurdu’ndan oluşan bir kamu kompleksi yapmayı planladıklarını belirterek, projeyi hayata geçirmek için vatandaşların ve diğer kurumların görüşlerini göz önünde bulunduracaklarının altını çizdi.


Kırbağları mevkiinde bulunan 103 bin 398 metrekare alanın Milli Savunma Bakanlığına ait olduğunu dile getiren Karaca, alanın tahsisi için milli savunma bakanlığından muvafakat istendiğini ifade etti.


103 bin 398 metrekare alanın 20 bin...