06 / 07 / 2024

Niğde Müftülüğü

Niğde Müftülüğü

Niğde Müftülüğü'ne bağlı İbrahim Baloğlu Kur’an Kursu ve Kardeşler Camii açılışı törenlerle yapıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hayırsever Baloğlu kardeşlere teşekkür etti.

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Niğde Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Müftülüğü Haberi

Niğde Müftülüğü

Niğde Müftülüğü'ne bağlı İbrahim Baloğlu Kur’an Kursu ve Kardeşler Camii açılışı törenlerle yapıldı.

Selçuk mahallesinde hayırseverler tarafından yapılan İbrahim Baloğlu Kur’an kursu açılışına Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı H. Kamil Yılmaz, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Niğde İl Müftüsü Aladdin Gürpınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


150 öğrenci kapasiteli İbrahim Baloğlu Kur’an kursuna yapan ve hayır yapan vatandaşlara plaket verildi. Baloğlu Kur’an kursu sonrası Özbelde mevkiinde hayırseverler tarafından yaptırılan Kardeşler caminin açılışı yapıldı. Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Camiyi yaptıran Ahmet ve İsmail Hatipoğlu’nun Ankara’da tedavide olduklarından dolayı açılışa katılamadıkları için açılışa katılan vatandaşlardan dua etmelerini istedi.


Açılış öncesi konuşan Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar,...