05 / 05 / 2024

Niğde üçüncü organize sanayi bölgesi

Niğde üçüncü organize sanayi bölgesi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi ne zaman açılacak?

Ankara-Niğde Otoyolu’nun 105 kilometrelik Ankara-Acıkuyu Kavşağı arası Vinci kesimi ile 57 kilometrelik Alayhan Kavşağı-Gölcük Kavşağı arasındaki 3’üncü kesimi hizmete açıldı. Otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arası 2 saat 22 dakikaya inecek...

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Niğde Tecnico Fabrika binası 4.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Fertek Köyü, Niğde Organize Sanayi bölgesinde yer alan Tecnico Fabrika binası 4 milyon 754 bin 199 TL bedel ile ikinci kez icradan satışa çıkarıldı. 

Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Niğde Bor'daki karma OSB'de teknoloji parkı kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesinde "Teknoloji Park" kurulması ile ilgili yürütülen çalışmaları meclis gündemine taşıdı..

BİRKO'nun arazileri Niğde OSB dışına çıkarıldı!

Niğde’nin en büyük sanayi kuruluşları içerisinde yer alan BİRKO A.Ş.’nin arazilerinin bir kısmı Niğde OSB (Organize Sanayi Bölgesi) dışına çıkarıldı.

Niğde Genel Meclisi'nde imar değişikliğine 1 ret, 3 onay!

Niğde İl Genel Meclisinin 2016 yılı Kasım ayı olağan toplantısı üçüncü birleşim gündemine ilişkin toplandı İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna'nın başkanlığında yapıldı.

Niğde Kömürcü Köyü'nün nazım imar planı onaylandı!

Niğde İl Genel Meclisi 2016 yılı Eylül ayı Olağan toplantısı dördüncü birleşim gündemini görüşmek amacıyla dün İl Özel İdaresi İl Genel Meclis binası toplantı salonunda toplandı.

Niğde üçüncü organize sanayi bölgesi Haberi

Niğde üçüncü organize sanayi bölgesi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ilinde üçüncü organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin sözlü soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye iki soru sordu.

Gündeme girmesi beklenen önergede Gürer, Niğde ili için yeni bir organize sanayi bölgesi projesi olup olmadığını sordu.

Gürer'in soruları


1.) Üçüncü Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Niğde ili için düşünülmekte midir?

2.) Olası başlangıç ve bitiş tarihi ile alan saptanması yapılmış...