09 / 05 / 2024

Nihal Şenkaya Akkaş projeleri

Nihal Şenkaya Akkaş projeleri

Mimar Nihal Şenkaya Akkaş kimdir? Mimar Nihal Şenkaya Akkaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihal Şenkaya Akkaş bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihal Baydar ve Zuhal Yiğit ortaklığında kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Akkaş tarafından kuruldu.

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Eft Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eft Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihal Çayır tarafından kuruldu.

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Nihal Genç tarafından kuruldu.

Konut kredisi faizlerindeki indirim sektörü nasıl etkileyecek?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca, bugünkü köşesinde Merkez Bankası'nın faiz indirimlerini ve konut sektörünü kaleme aldı. İşte Nihal Bengisu Karaca'nın o yazısı...

İÜ Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imarı değiştirildi mi?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca bugünkü köşesinde İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imar planını ve yapılan değişiklikleri kaleme aldı. İşte Nihal Bengisu Karaca'nın 'Süleymaniye'nin silüeti tehlikede mi?' başlıklı yazısı...

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Şenkaya tarafından kuruldu.

Nihal Şenkaya Akkaş projeleri Haberi

Nihal Şenkaya Akkaş projeleri

Nihal Şenkaya Akkaş kimdir?

Nihal Şenkaya Akkaş, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden 2001 yılında mezun olmuştur. 


Kültür Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesinde Jüri Üyelikleri yapmıştır. Öğrencilik döneminde Itac Corp's Usa'da stajer olarak, mezun olduktan sonra Tabanlıoğlu Mimarlık'ta 6 yıl çalışmıştır. 


Kısa bir süre GAD Architecture'da mimar olarak, Varyap-Uzunlar Seyrantepe Stad Şantiyesinde 6 ay mimari büro grup şefi olarak çalışmıştır. 


Çalıştığı ofislerde büyük ölçekli projelerin uygulama proje yürütücülüğünü yapmıştır. Çalışmalarına 2011 yılında Süleyman Akkaş ile birlikte kurduğu SN Mimarlık bünyesinde devam etmektedir. 


Süleyman Akkaş ile birlikte 2007 yılından beri katıldığı mimari ve kentsel tasarım proje yarışmalarında çeşitli ödüller almıştır....